Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
https://forums.freebsd.org/threads/abbreviations-without-wrapping-where-url-unfurl-true.80993/https://www.ecs.com.tw/en/Product/Motherboard/G31T-M7_V7.0/download

Bu siteden denedim yüklemeyi. Windows 7 Ultimate kullanırken oluyordu, Windows 8.1 Pro'ya geçtim, şimdi şu an olmuyor. Windows 7 bu bilgisayarda çok hantal çalışıyordu, geçiş sebebim bu. Anakart zaten konu başlığında yazılı. Ses sürücüsü VIA idi, eğer diğer sürücüler uyum göstermezse. Windows kendisi bulamadı sürücüyü.

Sorun şu: VIA sürücüsü kuruluyor, yeniden başlatıyorum sistemi ama nafile, bir türlü hoparlör gelmiyor. Ön port ve arka portta aynı şekilde. Aynı şeyi Windows 7 kullanırken de yaşadım, kendim uğraşa uğraşa düzelttim.

Donanım kimlikleri:
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_E721&SUBSYS_10192683&REV_1001
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_1106&DEV_E721&SUBSYS_10192683

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Siz bu siteden indirmeyi denediniz mi?
İlk baştaki site Google aramaya yönlendiriyor.

Bir yanlışlık olmuş olmalı, gerçekten sizin attığınız siteyi eklemiştim. Düzelt butonu işleri karıştırmış sanırım.

Konuyu mesaj gelmeyince kendim çözdüm. Merak edenler için paylaşayım.
İlk önce dediğim gibi kendi sitesinden kurdum driveri çalışmadı.
Sonra Realtek driverlarına yöneldim belki 8.1 de farklı çalışır diye yine olmadı.
VIA driverlarının eski yeni sürümlerini denerken mi oldu, bilmiyorum ama aklıma aygıtı kaldır demek geldi aklıma bir anda, bende aygıtı kaldır dedim Aygıt Yöneticisi'nden ve hatırlamıyorum ya kendi sitesindekini yeniden yüklemiştim en son ya da onun eski sürümlerini ama en son yüklediğim sürümü 2016 sürümüydü.
Siz bu siteden indirmeyi denediniz mi?
İlk baştaki site Google aramaya yönlendiriyor.

Bir yanlışlık olmuş olmalı, gerçekten sizin attığınız siteyi eklemiştim. Düzelt butonu işleri karıştırmış sanırım.

Konuyu mesaj gelmeyince kendim çözdüm. Merak edenler için paylaşayım.
İlk önce dediğim gibi kendi sitesinden kurdum driveri çalışmadı.
Sonra Realtek driverlarına yöneldim belki 8.1 de farklı çalışır diye yine olmadı.
VIA driverlarının eski yeni sürümlerini denerken mi oldu, bilmiyorum ama aklıma aygıtı kaldır demek geldi aklıma bir anda, bende aygıtı kaldır dedim Aygıt Yöneticisi'nden ve hatırlamıyorum ya kendi sitesindekini yeniden yüklemiştim en son ya da onun eski sürümlerini ama en son yüklediğim sürümü 2016 sürümüydü.

Çözüm