@GIRD4P Google Pixel'ler yedek parça bulma konusunda sıkıntı maalesef, Tensor'ün durumu da malum dediğin gibi...

İkinci paragraftaki yaşanan olay da kötü olmuş ama şaşırmadım. Bu arada ben Android'te Memory Leak'e neden olan tek ve en bilinen uygulamanın Mozilla Firefox olduğunu sanıyordum :D.

One UI hem kendi sistem bileşenlerine hem de Google'ın sistem bileşenlerine sahip. Google'ınki yetmiyormuş gibi SoC bi' de markanın bileşenlerini de çalıştırmaya çalışıyor. Bende sonraki cihazım olarak Samsung dışı bi' şey düşünüyorum :).
En temizi hocam, geçenlerde bir standda Nothing'leri gördüm. Her ne kadar internette kötü görünüyorlarsa da gerçek hayatta fena değillerdi. Duruşları, ekran kaliteleri falan. Çin Menşei olduğu için Google servisleri ile de o kadar içli dışlı olmasalar gerek ama emin değilim. Şans verirdim Android tarafında.

En temizi hocam, geçenlerde bir standda Nothing'leri gördüm. Her ne kadar internette kötü görünüyorlarsa da gerçek hayatta fena değillerdi. Duruşları, ekran kaliteleri falan. Çin Menşei olduğu için Google servisleri ile de o kadar içli dışlı olmasalar gerek ama emin değilim. Şans verirdim Android tarafında.

Nothing'in biraz daha zamana ihtiyacı var hocam ya, yoksa şans vereceğim ilk marka olurdu.

Markanın bazı konularda temelini oturtması gerekiyor, iç yapı - yazılım optimizasyonu konusunda özellikle.