Arkadaşlar ben yazın kutulu bir şekilde Eyooso Z11 aldım (kutusu eksiksiz, sarı model). Ama işlev ve yön tuşlarının benim için önemli olduğunu fark ettim. Eyooso Z11 satılıp %75 bir klavye önerisi verebilir misiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben 800'e almıştım ama 950 TL'ye ilana koymayı düşünüyorum herkes 1000TL bandında satıyor. 1500 TL bütçem var.

1000 TL'ye koyarsan 2 ay sinek avlarsın. Herkesin koyduğu fiyata koyarsan insanlar senin ürününü niye alsın?
Toplam bütçeniz, eğer klavyeyi 800'e satarsanız 2300 TL ediyor.
O fiyata çok güzel klavyeler var.
Hepsi ya %75 boyutunda ya da daha büyük. Ayrıca güzel modeller. 800'e koyarsanız hem daha hızlı satılır ürün.
Ayrıca Iyzico ile alırsanız yaklaşık 500 TL gibi bir iade kazanırsınız.

hocam kusura bakmayın uğraştırıyorum ama klavyenin parası ile 1500 TL idi ileride inşallah param olursa almayı düşünürüm. 1500 TL fiyat bandında öneriniz var mıdır?

Hocam kusura bakmayın uğraştırıyorum ama klavyenin parası ile 1500 TL idi ileride inşallah param olursa almayı düşünürüm. 1500 TL fiyat bandında öneriniz var mıdır?

Estağfurullah ben yanlış anlamışım.
Güzel klavye. Site güvenilir.

Estağfurullah ben yanlış anlamışım.
Güzel klavye. Site güvenilir.

Sağ olun hocam Z11'i 800'e koysam kaç aya satılır hocam. Satılacak süreye kadar attığınız klavye zamlanır mı?

Sağ olun hocam Z11'i 800'e koysam kaç aya satılır hocam. Satılacak süreye kadar attığınız klavye zamlanır mı?

1 Ay'da satılır diye düşünüyorum. Aynı ilandan birkaç tane, farklı platformlarda koyarsanız daha hızlı satılır. Bir de klavyenin zamlanacağını pek sanmıyorum. Aylardır bu fiyatta.