Eyüp B. AYT matematik kamp takibi nasıl olmalı?

Selam arkadaşlar, Eyüp B. AYT matematik kampına başladım. Yan kaynak olarak mikro orijinal (başlangıç için) ve 345 AYT soru bankasını kullanıyorum.
Şöyle bir sorunum var: Kamp videolarını izledikten sonra soru bankasına geçtiğimde, kampın ilerleyişi ile soru bankasının başlıkları bazen birbirini tutmuyor. Konu çok parçalanıyor gibi hissediyorum. Eyüp Hoca'nın kampıyla bu iki kaynağı senkronize bir şekilde götüren var mı?
Videoyu izler izlemez mi soruya geçmeliyim yoksa o alt başlığın (örneğin fonksiyonlar 1-2-3-4) tamamı bitince mi kaynaklara dalmalıyım? Kaynaklardaki 'karma testler' kısmını ne zaman çözmeliyim? Tecrübeli arkadaşlardan taktik bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu bitirince geçmen lazım. Mesela ikinci derece denklemler bittimi komple ikinci derece denklemler testlerini çözmen lazım. Ancak bazı konularda, mesela türev ve trigo gibi parça parça ilerlemen lazım. Türevin fiziksel yorumu, geometri yorumu, trigo 1 ve trigo 2 gibi. Konu anlatım ve birebir ösym>mikro orjinal>345>beceri temelli testler şeklinde ilerleyebilirsin.

Öncelikle çok teşekkür ederim hocam konu kısmını nasıl ayırmam lazım günde kaç ders videsonu izlemem lazım. Yani polinom konusunu kaç günde bitirmem lazım (bu bütün konular için) sizler nasıl ilerlediniz cevaplarsanız çok sevinirim hocam

O tamamen size kalmış. Ben hiç günde şu kadar video diye belirlememiştim. Eğer o an masanın başında isem ilerliyordum. Ancak mantık her zaman aynı. Konuyu dinle kolay soru bankasından çöz sonra zora geç. Yukarıda söylediğim sırada ilerliyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…