k4moncik

Yetkin
AYT matematik için Orijinal AYT Matematik alacağım. Yanına 345 mi alayım, Eyüp B mi? 3D VDD konu anlatımlı kitaptan takip edeceğim. Düzey olarak nasılım bilmiyorum; TYT matematik genel olarak 30 net civarı geliyor.

Orijinal orta, yer yer zor soruları var. Eyüp B. oldukça zor bir kaynak. Orijinal'i başlangıç, 3D-Eyüp B. yan kaynaklar olarak kullanılabilir. TYT 30+ net yapan adamın AYT için temeli vardır.

Orijinal orta, yer yer zor soruları var. Eyüp b. Oldukça zor bir kaynak. Orijinal'i başlangıç, 3D-Eyüp b. Yan kaynaklar olarak kullanılabilir. TYT 30+ net yapan adamın AYT için temeli vardır.

Orijinal ve Eyupb'yi garanti alacağım. Sizce yanına 3D alsam abartı mı olur? 3 kaynak fazlalık mı olur?

1766821757805.webp

Konuyla alakasız biliyorum ancak burası kodla beraber 2200e geliyor. Uygun mu?

Orijinal ve Eyupb'yi garanti alacağım. Sizce yanına 3D alsam abartı mı olur? 3 kaynak fazlalık mı olur?

Eki Görüntüle 213656

Konuyla alakasız biliyorum ancak burası kodla beraber 2200e geliyor. Uygun mu?
Palme AYT Fizik'i Bilgi Sarmal veya 3D yap, geri kalanı iyidir.
Orijinal'in basit ve orta kısmını bitirip 3D'nin son 2 testine kadar olan kısmını çözüyorsun, sonra Orijinal'in zor kısmını ve sonda da 3D'yi çözüp bitiriyorsun. Eyüp B.'nin logolu sorularını da Orijinal'in zor kısmına sıkıştır, Eyüp B.'nin zor sorularının olduğu kısımları 2 konu ilerledikten sonra tekrar amaçlı olarak her gün 2 soru şeklinde çöz.
@Testo Unit de bi' baksın ama ben böyle yapardım yani.

AYT matematik için orijinal AYT matematik alacağım. Yanına 345 mi alayım, Eyüp b mi? 3D vdd konu anlatımlı kitaptan takip edeceğim. Düzey olarak nasılım bilmiyorum; TYT matematik genel olarak 30 net civarı geliyor.

3 4 5 orta kaynak orijinal/3d zor Eyüp b ekstrem seviye kaynak. TYT 30 net yapıyorsan orta zor ve ekstrem seviye kaynak al. AYT'de ne kadar kaynak çözsen kârdır.

1766823363042.webp

Bu şekilde siparişi geçtim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Aklıma soru takılırsa tekrar size soracağım. İyi günler dilerim. :)