seeraddar

Yetkin
Az önce bir not kısmı verildi. Not kısmı, hocanın PDF'indekinden farklıydı. Hemen ardından soruya geçtik, o da farklıydı. Belki eski basımdır diye 2025 basımın videolarını açtım ama yine olmadı, yine farklıydı. Kitabımdaki kare kodu okuttum, o da 2026 oynatma listesine götürdü. Zaten ben 2026 oynatma listesini izliyordum. Tekrar kontrol ettim ama yine farklıydı. Sorular farklı, notlar farklı. Satıcı da resmi ve yetkili satıcı. Ne yapayım?

Son düzenleme:
Az önce bir not kısmı verildi. Not kısmı, hocanın PDF'indekinden farklıydı. Hemen ardından soruya geçtik, o da farklıydı. Belki eski basımdır diye 2025 basımın videolarını açtım ama yine olmadı, yine farklıydı. Kitabımdaki kare kodu okuttum, o da 2026 oynatma listesine götürdü. Zaten ben 2026 oynatma listesini izliyordum. Tekrar kontrol ettim ama yine farklıydı. Sorular farklı, notlar farklı. Satıcı da resmi ve yetkili satıcı. Ne yapayım?
Sorununuzla ilgili olarak şu adımları takip etmenizi öneririm:

1. Kaynakları Kontrol Edin:
- Hangi kitabı kullandığınızı ve hangi basım olduğunu doğrulayın.
- PDF ve fiziksel kitabı karşılaştırarak notların ve soruların hangi basıma ait olduğunu belirleyin.

2. Oynatma Listelerini Gözden Geçirin:
- 2025 ve 2026 oynatma listelerini dikkatlice karşılaştırın. Hangi bölümlerin ve konuların yer almadığını not edin.

3. Eğitmen veya Kurum ile İletişime Geçin:
- Durumu eğitmeniniz veya ilgili eğitim kurumuyla paylaşın. Onlara hangi versiyonların sorun çıkardığını belirtin.
- Gerekirse, farklı materyalleri aynı konunun, dersin veya sınavın parçası olarak nasıl düzenleyebileceklerini sorun.

4. Öğrenci Forumları veya Grupları Araştırın:
- Benzer sorularla karşılaşan diğer öğrencilerle iletişime geçin. Hangi materyalleri kullandıklarını ve sorunları nasıl çözdüklerini öğrenin.

5. Yetkili Satıcı ile İletişime Geçin:
- Resmi ve yetkili satıcı ile iletişime geçerek aldığınız materyallerin güncel ve doğru olup olmadığını sorgulayın.

6. Alternatif Kaynaklar Araştırın:
- Eğer sorun çözülmezse, ek kaynaklardan veya destek materyallerinden faydalanmayı düşünün. Başka kitaplar, online dersler veya video içerikler arayın.

7. Düzenli Takip:
- Yanıtlar gelene kadar konunun takipçisi olun ve sorularınızı netleştirerek eğitmen veya yetkili kişilerle iletişimde kalın.

Bu adımları izleyerek durumu netleştirebilir ve sorunun kaynağını anlamaya çalışabilirsiniz.