Ortalama bir uzağa satışta kim ne ödüyor mesela hiç 2. El almadığımdan bilgim yok, letgoda baktığımda 6klık karttan 500tl civarı kesinti yapıyordu siz hangi platformları kullanıyorsunuz?Referansım ve satış adetim yüksek olduğundan çoğu insan gözünde güvenilirim isteğe bağlı testleri kartla beraber gösterdiğimden de ayrıca bir güvenilirliğim var.
Yani pazarlığı kabul etmiş eğer pazarlık farkını da koyarsak piyasa fiyatına denk geliyor sıfıra yakın olduğunu varsayarsak alınabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Ortalama bir uzağa satışta kim ne ödüyor mesela hiç 2. el almadığımdan bilgim yok, Letgo'da baktığımda 6klık karttan 500TL civarı kesinti yapıyordu siz hangi platformları kullanıyorsunuz?
Ben sahibinden gibi platformlar fakat karşı tarafa güvenmiyorsam Param Güvende açmıyorum çünkü bazıları parça çalıp iade ediyor cihazları ve Param Güvende alıcıyı korumuyor. Bu yüzden ya EFT sonrası kargo veya tanıdığa teslim şeklinde seçenekler veriyorum. Sahibinden alıcı komisyonu da olduğundan fiyatı ona göre yükseltiyorum. Eğer EFT yaparsan 300 civarı Param Güvende yaparsan 400 civarı bir kesinti olabiliyor tabii satıcı fiyatı değiştirmeden satmayı kabul ederse.
Peki mesela bu sitede ilana konan bir ürünü almak istersem nasıl ilerliyor süreç burdan anlaşıp sahibinden üzerinden mi ticaret gerçekleşiyor. Ben parayı atsam adam da göndermese kimse bir şey diyemez sonuçta.Ben sahibinden gibi platformlar fakat karşı tarafa güvenmiyorsam Param Güvende açmıyorum çünkü bazıları parça çalıp iade ediyor cihazları ve Param Güvende alıcıyı korumuyor. Bu yüzden ya EFT sonrası kargo veya tanıdığa teslim şeklinde seçenekler veriyorum. Sahibinden alıcı komisyonu da olduğundan fiyatı ona göre yükseltiyorum. Eğer EFT yaparsan 300 civarı Param Güvende yaparsan 400 civarı bir kesinti olabiliyor tabii satıcı fiyatı değiştirmeden satmayı kabul ederse.
erdym
Üstün
Peki mesela bu sitede ilana konan bir ürünü almak istersem nasıl ilerliyor süreç buradan anlaşıp sahibinden üzerinden mi ticaret gerçekleşiyor. Ben parayı atsam adam da göndermese kimse bir şey diyemez sonuçta.
İşte EFT'de bu yüzden güvenilirlik önemli Param Güvende de bunun için fakat çoğu satıcı kabul etmiyor çünkü hem komisyon var hem de kendi garantisi yok. Yüksek satış yapan satıcılara bakabilirsin mesela İstanbul'da adnan yücesoy ve deniz g diye biri var ve piyasadaki çoğu kartı stoklarında tutuyorlar.