O zaman sorun olmaz. Android'de berbat çalışır earpodslar.
Fonksiyon düğmeleri dışında sorun göremiyorum. Ses kalitesi de iyi. Bilmiyorum jack girişi olan bir IPhone'da denemedim.
O zaman sorun olmaz. Android'de berbat çalışır earpodslar.
iPhone ile kullanırsan farkı anlarsın.Fonksiyon düğmeleri dışında sorun göremiyorum. Ses kalitesi de iyi. Bilmiyorum jack girişi olan bir IPhone'da denemedim.
Bütçe ne kadar?Ay sonunda telefon alacağım için çok araştırma fırsatım oldu. SE 3 tasarımı ve işlemcisi. Kötü olmayan kamerası ile beni kendine sevdirmişti ama fiyatı insanı çok üzüyor. Telefonda ne bir AI özelliği ne de bir yenilikçi özellik bulunmuyor bu halde Max ederi 17.000-20.000 lira falandır. OLED de değil keşke bu tasarıma sahip daha güzel bir telefon üretselerdi gerçekten çok içimde kaldı.maalesef bir iPhone'da deneyemeyeceğiz.
Biraz daha çıkıp iPhone 13 alın sıfır veya ikinci el. İkinci elde 28 bine temiz bulursun. Telefonculardan falan.Değişebiliyor ama 28k gibi ama oda değeri hak edecek telefonlar için. Bütçe belirsiz yani.
Biraz daha çıkıp iPhone 13 alın sıfır veya ikinci el. İkinci elde 28 bine temiz bulursun. Telefonculardan falan.
O zaman sıfır 13 alınması iyi olur. Kamerası S24'den kötü ama.Geçmişte bir sürü kötü ve dolandırıldığım telefoncu deneyimi olduğu için ailemi ikna edemem.
O zaman sıfır 13 alınması iyi olur. Kamerası S24'ten kötü ama.