inters0
Uzman
Yakın zamanda cadenza iem aldım fakat ya bozuk olduğundan ya da ürünün kendisinden ötürü memnun kalmadım ve iade ettim ( Arkadan uğultu geliyordu, ses uzaktan geliyormuş gibi hissettiriyordu, ses patlamaları oluyordu ve sesin kalitesi çok düşüktü. ) Şuanda kullandığım kulaklık klasik beyaz apple earpods kulaklığa benziyor. Fakat farklı bir marka. Bu sebepten mümkünse silikonsuz (silikonlu olucaksada kulakta sabit durabilen), ses kalitesi ve netliği iyi, konforlu uzun süre kullanabileceğim bir kablolu kulakiçi kulaklık arıyorum ( IEM olmazsa daha iyi olabilir. Çünkü çoğu IEM modelinin Jack girişi 2 çizgili yani kısa. Cadenza yı kullanmak için telefon kılıfını çıkarmam gerekiyordu. Çok fazla para vermek istemiyorum. Genel olarak müzik dinleyeceğim ve piyano çalarken kullanacağım. Aklımda birkaç model var aşağıya bırakıyorum, dilerseniz farklı modeller önerebilirsiniz. Herkese teşekkür ederim şimdiden.
Baseus Encok H19, Sony MDR-E9LP, Samsung EG920, Philips UE100BK/00, Xiaomi In-Ear Headphones Basic Black, Benewy ME910, Sony MDR-EX15AP, JBL T110, Mas Carney WH9, JBL T205
Baseus Encok H19, Sony MDR-E9LP, Samsung EG920, Philips UE100BK/00, Xiaomi In-Ear Headphones Basic Black, Benewy ME910, Sony MDR-EX15AP, JBL T110, Mas Carney WH9, JBL T205