@inters0, Özetle kulaklığın güç olarak sınırlandırılması ve sonuç olarak kötü ses vermesi diyebiliriz. Tofaş'a ferrari motoru takmak gibi düşünebilirsiniz, ferrari motoru o tam gücünü kullanamayacak ve tofaş seviyesine inecektir. Tofaş ise tofaş
. Bu seviyeye indiğinde istenilen yükseklikte ses alınamıyor veya seste bozulmalar meydana geliyor. Fakat bu IEM'ler için pek olan bir durum değil ve IEM'ler genel olarak beslemesi kolaydır. Beslemesi zor birkaç IEM sayabilirsiniz o derecede.
DAC ise Digital to Analog Converter. Aslında ilk mesajımda kısaca durumu geçiştirmek/kısaca yazmak için bilerek yanlış dedim, sizin denediğiniz analog giriş. Analog giriş olan 3.5mm IEM'i besleyemiyor demek istemiştim fakat ihtimal 0 olmasa da bunun olduğunu pek düşünmüyorum zira Cadenza beslemesi çok kolay bir IEM'dir. Muhtemelen IEM sorunlu veya Kiwi Ears artık düşük kalitede kablolu vs. Cadenza satıyor (öyle yorumlar okudum). DAC(+AMP) ise bu besleme sorununu çözmeye yarıyor eğer bir besleme sorunu var ise.