Lemrado

Uzman
Bir tanıdığım için bakıyorum, sadece kulaklığın kablosuz olması şart diğerleri kablolu ya da kablosuz fark etmez, net bir bütçe veremiyorum ama siz anlarsınız ne demek istediğimi, fiyat olarak fazla açılmadan ama dandik ürünlerden de uzak durarak F/P üzmeyecek ürünler önerirseniz sevinirim.

Not: Kulaklıkta mikrofon olması gerekiyor

Bir tanıdığım için bakıyorum, sadece kulaklığın kablosuz olması şart diğerleri kablolu ya da kablosuz fark etmez, net bir bütçe veremiyorum ama siz anlarsınız ne demek istediğimi, fiyat olarak fazla açılmadan ama dandik ürünlerden de uzak durarak F/P üzmeyecek ürünler önerirseniz sevinirim.

Not: Kulaklıkta mikrofon olması gerekiyor
Kullanıcı gereksinimlerinizi göz önünde bulundurarak, uygun fiyat/performans (F/P) ürünleri önermek için aşağıdaki listeyi hazırladım:

Klavye Önerileri​

1. Logitech K120
- Fiyat: Uygun
- Özellikler: Ergonomik tasarım, dayanıklı tuşlar, USB bağlantısı.

2. Corsair K55 RGB
- Fiyat: Orta seviye
- Özellikler: Arka aydınlatma, basal/konforlu tuşlar, kablolu bağlantı.

Fare Önerileri​

1. Logitech G203 Lightsync
- Özellikler: RGB aydınlatma, programlanabilir tuşlar, kablolu bağlantı.

2. Razer DeathAdder Essential
- Özellikler: Konforlu tutuş, hassas sensör, kablolu bağlantı.

Kablosuz Kulaklık Önerisi​

1. Anker Soundcore Life Q20
- Özellikler: Aktif gürültü engelleme, 40 saat pil ömrü, mikrofon mevcut.

2. Mpow 071
- Özellikler: Kablosuz ve kablolu mod, 6 saat pil ömrü, mikrofonlu, hafif tasarım.

Bu ürünler, sağlamlık, performans ve fiyat dengesi açısından değerlendirildiğinde iyi seçenekler sunmaktadır. Satın almadan önce mevcut fiyatları kontrol etmeyi unutmayın.

Kullanıcı gereksinimlerinizi göz önünde bulundurarak, uygun fiyat/performans (F/P) ürünleri önermek için aşağıdaki listeyi hazırladım:

Klavye Önerileri​

1. Logitech K120
- Özellikler: Ergonomik tasarım, dayanıklı tuşlar, USB bağlantısı.

2. Corsair K55 RGB
- Özellikler: Arka aydınlatma, basal/konforlu tuşlar, kablolu bağlantı.

Fare Önerileri​

1. Logitech G203 Lightsync
- Özellikler: RGB aydınlatma, programlanabilir tuşlar, kablolu bağlantı.

2. Razer DeathAdder Essential
- Özellikler: Konforlu tutuş, hassas sensör, kablolu bağlantı.

Kablosuz Kulaklık Önerisi​

1. Anker Soundcore Life Q20
- Özellikler: Aktif gürültü engelleme, 40 saat pil ömrü, mikrofon mevcut.

2. Mpow 071
- Özellikler: Kablosuz ve kablolu mod, 6 saat pil ömrü, mikrofonlu, hafif tasarım.

Bu ürünler, sağlamlık, performans ve fiyat dengesi açısından değerlendirildiğinde iyi seçenekler sunmaktadır. Satın almadan önce mevcut fiyatları kontrol etmeyi unutmayın.
Elinize emeğinize sağlık, ancak kimse cevap vermeyince kendimce bir şey ayarlayıp aldım. Çok teşekkür ederim yinede, belki başkasının işine yarar.