Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Böyle bir mantık mı var? Saat gereksiz mi?Akıllı saatler. Tabii ki benim düşüncem. Çoğu kişi bana ters düşüncede olacaktır.
Böyle bir mantık mı var? Saat gereksiz mi?Akıllı saatler. Tabii ki benim düşüncem. Çoğu kişi bana ters düşüncede olacaktır.
Türk malı değil mi o? Şahsen Reeder marka olarak bile güven vermiyor.
İlk aldığımda çok kullanırdım şimdi kolumda kapalı duruyor hocam sporda falan açıyorum sadece bana da pek bir işe yaradığı yok bileklik alsam oda işimi görürmüş yani.
Bu arada buradaki yanlısı düzeltmek istiyorum, Active cümlesi Lite anlamına geliyor, yani Redmi Watch 3'ün daha uygun fiyatlı özelliklerinden kısılmış hali.Bu saat, Xiaomi’nin daha önce çıkardığı Redmi Watch 3’ün daha gelişmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.
E ben bunu zaten biliyorum. Niye öyle yazmışım lan? Orada kafam gitti herhalde.Bu arada buradaki yanlısı düzeltmek istiyorum, Active cümlesi Lite anlamına geliyor, yani Redmi Watch 3'ün daha uygun fiyatlı özelliklerinden kısılmış hali.
Çöpten başka bir şey değil. İşini iyi yapsada arayüzü 5 fps. Watch 3 active daha iyi seçenek.İmiki SF1 daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor 1700 TL'ye bulunabiliyor.
İmiki gibi bilinmeyen bir marka tercih etmem zaten hocamÇöpten başka bir şey değil. İşini iyi yapsada arayüzü 5 fps. Watch 3 active kesinlikle daha iyi seçenek.