KS KS Evilpluto Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Beğeniler 32 10 Mart 2024 #21 DarthGorsoy dedi: Ben satıcı direkt Hepsiburada olarak almıştım o yüzden öyle bir mevzu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Garanti belgesi Arena bilgisayar mı yazıyordu distribütör garantili almışsınız demek ki benim ki ithalatçı
DarthGorsoy dedi: Ben satıcı direkt Hepsiburada olarak almıştım o yüzden öyle bir mevzu yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Garanti belgesi Arena bilgisayar mı yazıyordu distribütör garantili almışsınız demek ki benim ki ithalatçı
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.956 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.206 Yer TR 11 Mart 2024 #22 Evilpluto dedi: Garanti belgesi Arena bilgisayar mı yazıyordu distribütör garantili almışsınız demek ki benim ki ithalatçı Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum hocam
Evilpluto dedi: Garanti belgesi Arena bilgisayar mı yazıyordu distribütör garantili almışsınız demek ki benim ki ithalatçı Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum hocam