3 fanlı Gigabyte RTX 4070'in fiyatı, sunmuş olduğu soğutma performansına göre gayet uygun. Galax EX Gamer modelinin de soğutma performansı iyidir. 2 fanlı Galax RTX 4070 modelini kullanıyorum, soğutma performansından memnunum.

Şahsen Galax RTX 4070 EX Gamer modeli, aradaki 2000 TL kadar fiyat farkına ne değer ne değmez, nötr.

Yerinizde olsam, uygun fiyatlı bir model alacak olsam Gigabyte'ın 3 fanlı modeline yönelirdim. Tercih sizin.
3 fanlı modelin kasaya sığmama durumu olabilir tam ölçmedim ama benim kasa eski. Bakacağız artık hangisi uygunsa alacağım teşekkür ederim 🙏

3 fanlı modelin kasaya sığmama durumu olabilir tam ölçmedim ama benim kasa eski. Bakacağız artık hangisi uygunsa alacağım teşekkür ederim 🙏

Rica ederim. Dilerseniz kasanızın modelini (biliyorsanız şayet) belirterek yeni konu açabilirsiniz. Alacağınız ekran kartı modelinin kasanıza sığıp sığmayacağıyla ilgili yardımcı oluruz.

Gigabyte tercih edecekseniz Windforce modeline bulaşmayın derim, hem çoğu modele göre daha sıcak çalışıyor hem de ses konusunda tatmin etmez.

PNY XLR8 veya Galax EX Gamer modellerini önerebilirim, iyi kart ikisi de. Daha popüler marka olsun derseniz uygun bütçede ASUS Dual modeli var.

Gigabyte düşünüreseniz, Gigabyte 3070 kullanıyorum ve çok memnunum. 3070 Ti alacaktım ama aradaki fark çok küçük olduğu için vazgeçip bunu almıştım ve iyi ki o kararı vermişim, yıllarca Asus kartlar kullanmış birisi olarak beni mutlu ediyor.

Arkadaşlar kutu içerisinden garanti belgesi çıkmadı sordum Hepsiburada ayaz teknoloji satıcısına fatura garanti belgesi yerine geçer diyor böyle bir şey mi var?
Benim bildiğim arena bilgisayardı bunun servisi?
Belge yok bir şey yok olası bir sorunda neyle nereye göndereceğiz bunu?

Arkadaşlar kutu içerisinden garanti belgesi çıkmadı sordum Hepsiburada ayaz teknoloji satıcısına fatura garanti belgesi yerine geçer diyor böyle bir şey mi var?
Benim bildiğim arena bilgisayardı bunun servisi?
Belge yok bir şey yok olası bir sorunda neyle nereye göndereceğiz bunu?
Ben satıcı direkt Hepsiburada olarak almıştım o yüzden öyle bir mevzu yaşamadım.