LA Knight

Üstün
F1 online lobiye girince böyle bir saçmalık yaşıyorum. Üstelik ses ayarlarından kulaklığın hands-free modunu devre dışı bırakıyorum ama bu sorun var. Yani Bluetooth'u kapatıp açıyorum ama bunu 10 kere deniyorum, anca 1 kere tutuyor. Sürekli böyle yaparken de beziyorum. Kesin bir çözüm var mı? Yani voice chat'i "mute by default" yapmama rağmen yapıyor.

Bunu bir de sadece EA oyunlarında (FC online lobi gibi) yaşıyorum. Kulaklığın mikrofonu da devre dışı. Hadi o tetikliyor diyeceğim, o da değil yani.

Hands-free ses kalitesi var ya, o boğuk berbat ses. İşte ona dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
F1 online lobiye girince böyle bir saçmalık yaşıyorum. Üstelik ses ayarlarından kulaklığın hands-free modunu devre dışı bırakıyorum ama bu sorun var. Yani Bluetooth'u kapatıp açıyorum ama bunu 10 kere deniyorum, anca 1 kere tutuyor. Sürekli böyle yaparken de beziyorum. Kesin bir çözüm var mı? Yani voice chat'i "mute by default" yapmama rağmen yapıyor.

Bunu bir de sadece EA oyunlarında (FC online lobi gibi) yaşıyorum. Kulaklığın mikrofonu da devre dışı. Hadi o tetikliyor diyeceğim, o da değil yani.

Hands-free ses kalitesi var ya, o boğuk berbat ses. İşte ona dönüyor.
Hands-free sesi bilgisayarın ayarlarından devre dışı bırakmanız lazım, normal hoparlörü vs. nasıl devre dışı bırakıyorsak onu da aynı şekilde.

Mikrofonlardan da Hands FREE AG'i devre dışı bırakın.

O da olmazsa;

Geçici bir çözüm olarak, oyuna girdikten sonra Windows mikrofon gizlilik ayarlarına gidip masaüstü uygulamalarının erişimini devre dışı bırakırsanız ses sorunu çözülüyor.

Mikrofonlardan da Hands FREE AG'i devre dışı bırakın.

O da olmazsa;

Hali hazırda oyunu kapadım da alıntıdakini yapacağım. Olursa çözüm yapacağım. Windows o kadar saçma kurgulamış ki şurayı yani üstte copilot, xbox, kameranın mikrofona erişmesini kapatma var ama hangi masaüstü uygulamasının mikrofona erişebileceğini seçme yok.