Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Aklımda Bakü F1 yarışına gidip izlemek var; daha önce ne yerinde izledim ne de böyle bir organizasyona katıldım. Ancak kısa bir araştırmadan sonra, Filarmoniya tribününden 3 günlük bilet almayı planlıyorum.
Azerbaycan'a gidiş konusunda bir sorunum yok; fakat otel rezervasyonu, pist alanına giriş ve genel bilgiler hakkında eksiklerim var. Bu konularda yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

@LH44

Her şey pahalı ve turist trap olayı çok fazla var. Kalitesiz ürünler, rüşvet, kalitesiz müşteri desteği vb. Ben gitmemenizi öneririm ama illa gitmek istiyorum diyorsanız otel kiralama, ne kadar para lazım vb bunu şimdiden planlayabilirsiniz.

Aklımda Bakü F1 yarışına gidip izlemek var; daha önce ne yerinde izledim ne de böyle bir organizasyona katıldım. Ancak kısa bir araştırmadan sonra, Filarmoniya tribününden 3 günlük bilet almayı planlıyorum.
Azerbaycan'a gidiş konusunda bir sorunum yok; fakat otel rezervasyonu, pist alanına giriş ve genel bilgiler hakkında eksiklerim var. Bu konularda yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim.

@LH44

Filarmoniya tribünü "sade" bir yerde kalıyor. Bir önceki virajda yani 15. virajda kaza veya kaçış yolu kullanımları oluyor genel olarak.
Screenshot_20260214_175928_YouTube.webp

Yakındaki oteller ya çoktan rezerve ya da daha pahalıya oda veriyordur.
Araç kiralama imkanınız varsa biraz öte bir yerden otel bakın derim.

Yarış bitimine kadar zaten sabit bir yerde duracaksınız sonrasında şampanya seromonisi falan var zaten, biliyorsunuzdur.

Daha önce gitmediğim için Azerbaycan pistinin tribün ulaşımına hakim değilim malesef.

Filarmonya tribünü "sade" bir yerde kalıyor. Bir önceki virajda yani 15. virajda kaza veya kaçış yolu kullanımları oluyor genel olarak.

Yakındaki oteller ya çoktan rezerve ya da daha pahalıya oda veriyordur.
Araç kiralama imkanınız varsa biraz öte bir yerden otel bakın derim.

Yarış bitimine kadar zaten sabit bir yerde duracaksınız sonrasında şampanya seromonisi falan var zaten, biliyorsunuzdur.

Daha önce gitmediğim için Azerbaycan pistinin tribün ulaşımına hakim değilim malesef.
Filarmoniya dışında, çok pahalı olmayan önerebileceğiniz başka bir tribün var mı?