Toplam 8 saat vardiya sabah 7 öğle 3. 15x2 30 toplam 30 dk çay molası 30 dakikada y emek molası var 1 saat kaldı 7 saat. Ama dakikalara uyan yok çayda 20 yemekte 35-40 dakikayı buluyor bu da ortalama mola süresini 1 saat 20 dakika yapar. Kalıyor 6.30 saat bu 6.30 saat içinde zaman nasıl geçecek illa kaytarmam mı lazım mordecai ve rigby reisler gibi?
Detaylar
Kim cevapladı?Yaptığın işi sevmiyorsan zaman geçmez. 1 saat ekstradan kaytarsan bile kalan 5.30 saat sana yine işkence gibi gelecek.
6.30 saat yanlış yazdım.Yaptığın işi sevmiyorsan zaman geçmez. 1 saat ekstradan kaytarsan bile kalan 5.30 saat sana yine işkence gibi gelecek.
Değişen bir şey yok hocam. Kalan saatler sana yine işkence gibi geleceği için zaman geçmez. Çünkü yaptığın işi sevmiyorsun muhtemelen.
Kral orada hiç eleman yok mu? Onlarla sohbet et sen body'ciydin her halde. Orada o sohbetten illa bir adam bulursun o kadar kişi var.Toplam 8 saat vardiya sabah 7 öğle 3. 15x2 30 toplam 30 dk çay molası 30 dakikada y emek molası var 1 saat kaldı 7 saat. Ama dakikalara uyan yok çayda 20 yemekte 35-40 dakikayı buluyor bu da ortalama mola süresini 1 saat 20 dakika yapar. Kalıyor 6.30 saat bu 6.30 saat içinde zaman nasıl geçecek illa kaytarmam mı lazım mordecai ve rigby reisler gibi?
Normalde 8 saat d molayla öyle mola 1 saat aslında kaytarıp 1.30 oluyor ama yol süresi fazla sabah 5 te evden çıkıyorum 16.30 da evdeyim.Hocam bence çok kısa bir süre yani ama işin ağırlığını bilemem tabii. 6.30 çalışma satti çok iyi bir şey yani.
Siz daha iyi çözüm bulursunuz ama yolda telefondan oyun, kitap, film falan izlenebilir. Ben de çalışırken yolda geçirdiğim vakitlerde 20 kitap, 10 - 15 film bile bitirmişimdir. Tabii telefondan okuyorum. Millet elimde kitap görse, bu mal ne yapıyor derNormalde 8 saat d molayla öyle mola 1 saat aslında kaytarıp 1.30 oluyor ama yol süresi fazla sabah 5 te evden çıkıyorum 16.30 da evdeyim.
Yeni konular
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-