Yer
İzmir
Toplam 8 saat vardiya sabah 7 öğle 3. 15x2 30 toplam 30 dk çay molası 30 dakikada y emek molası var 1 saat kaldı 7 saat. Ama dakikalara uyan yok çayda 20 yemekte 35-40 dakikayı buluyor bu da ortalama mola süresini 1 saat 20 dakika yapar. Kalıyor 6.30 saat bu 6.30 saat içinde zaman nasıl geçecek illa kaytarmam mı lazım mordecai ve rigby reisler gibi?

Farklı bölümlerde çalışıyorsan saate bakma su gibi akar zaten ama sürekli aynı işi yapıyorsan bir yere aynı noktaya bütün gün çekiç vurmak gibi o zaman geçmez hatta kafayı da bozarsın.

Valla hocam ne işi yaptığını bilmiyorum ama yazından anladığım kadarıyla nispeten iyi bir işe sahipsin. Çok daha yüksek saatler çalışan kişiler var. O yüzden haline şükret bence. Sıkıcı olsun ama kafan rahat olsun.

Toplam 8 saat vardiya sabah 7 öğle 3. 15x2 30 toplam 30 dk çay molası 30 dakikada y emek molası var 1 saat kaldı 7 saat. Ama dakikalara uyan yok çayda 20 yemekte 35-40 dakikayı buluyor bu da ortalama mola süresini 1 saat 20 dakika yapar. Kalıyor 6.30 saat bu 6.30 saat içinde zaman nasıl geçecek illa kaytarmam mı lazım mordecai ve rigby reisler gibi?
Kral orada hiç eleman yok mu? Onlarla sohbet et sen body'ciydin her halde. Orada o sohbetten illa bir adam bulursun o kadar kişi var.

Hocam bence çok kısa bir süre yani ama işin ağırlığını bilemem tabii. 6.30 çalışma satti çok iyi bir şey yani.

Normalde 8 saat d molayla öyle mola 1 saat aslında kaytarıp 1.30 oluyor ama yol süresi fazla sabah 5 te evden çıkıyorum 16.30 da evdeyim.
Siz daha iyi çözüm bulursunuz ama yolda telefondan oyun, kitap, film falan izlenebilir. Ben de çalışırken yolda geçirdiğim vakitlerde 20 kitap, 10 - 15 film bile bitirmişimdir. Tabii telefondan okuyorum. Millet elimde kitap görse, bu mal ne yapıyor der :D.