Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hesenoff044

Uzman
Facebook hesabımı yeni açtım. Açtıktan hemen sonra selfie videosu çekmem istendi. Bu işlemi tamamladım. Ardından “itirazda bulundu” şeklinde bir uyarı geldi.
Asıl sormak istediğim şu: Facebook ile selfie videomu paylaştım. Bu video Facebook tarafından başka biriyle paylaşılır mı? Konu hakkında acil yanıt bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmadı da. Ancak Facebook bu. Paylaşabilir paylaşmayabilir. Bunun üzerine konu açtım.
Ben de açtığınız konuya cevap yazdım. Gizlilik politikaları gereği paylaşamaz diye. Sizden bunu sadece kimlik doğrulaması yapmak için istiyorlar ve sonra sunucularından siliyorlar. Başka bir platformda paylaşılmıyor.

Çözüm
Ben de açtığınız konuya cevap yazdım. Gizlilik politikaları gereği paylaşamaz diye. Sizden bunu sadece kimlik doğrulaması yapmak için istiyorlar ve sonra sunucularından siliyorlar. Başka bir platformda paylaşılmıyor.

Ben PUBG Mobile oyunu bağını ekleyeceğim diye yeni hesap açtım.

Abi Facebook hesabım onaylandı. Ancak bu selfe videomu silinmesini ne zaman sürebilir ve reklamlarda kullanabilir mi?