Çözüldü FACEIT AC "IOMMU is disabled" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 132
  • Etiketler Etiketler
    çalışmıyor
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, CS'nin illet hilelerinden gına geldi ve FACEIT'e başlayacaktım ki bu hatayı aldım. Anticheat'i açarken bu problemi nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Windows güncelle hangi sürüm kullanıyorsunuz? BIOS'tan TPM 2.0 ve Secure Boot açın ve IOMMU kapalıymış BIOS'tan onuda açın, bu dediklerimi yapın sonra tekrar ac cheat açmaya çalışın, burdaki video izleyebilirsin IOMMU açmak için.

Windows güncelle hangi sürüm kullanıyorsunuz? BIOS'tan TPM 2.0 ve Secure Boot açın ve IOMMU kapalıymış BIOS'tan onuda açın, bu dediklerimi yapın sonra tekrar ac cheat açmaya çalışın, burdaki video izleyebilirsin IOMMU açmak için.

Çözüm
Windows güncelle hangi sürüm kullanıyorsunuz?

22H2 kullanıyorum.

Birazdan deneyeceğim.

Teşekkürler oldu.

Son düzenleme:
İyi günler nasıl çözdünuz acaba, bende de aynı problem var şu an. İommu ayarını biostan açtığımda ise sistem ekran kartı driverını görmüyor ve Chrome, Opera gibi uygulamalara erişemiyorum. Bunun çözümü var mıdır?
Sistemimde Gigabyte b450m s2h anakart var ve bios güncel. Ryzen 1600af işlemci ve RX6700 10gb ekrelan kartı kullanıyorum, işletim sistemim win10 22h2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…