GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Yaklaşık 2-3 senedir FACEIT oynamıyorum. Geçenlerde hesaba, şifreyi yeni şifrem ile değiştirmek için girdim fakat bir şey dikkatimi çekti. 1 sene önce hesabımda 10'a yakın maç yapılmış. Üstelik bazıları level 10'du. Fakat ben hiç o kadar yükseğe çıkmamıştım. Ama 0 kill falan almış, nasıl level 10'da başlanmış anlamadım. Fakat hesaba biri de giremez çünkü iki faktörlü doğrulama ile 30 saniyede bir key değişiyor. Sizce ne olmuş olabilir ve ne yapmalıyım?

Ekran Görüntüsü (525).webp

Merhaba. Yaklaşık 2-3 senedir FACEIT oynamıyorum. Geçenlerde hesaba, şifreyi yeni şifrem ile değiştirmek için girdim fakat bir şey dikkatimi çekti. 1 sene önce hesabımda 10'a yakın maç yapılmış. Üstelik bazıları level 10'du. Fakat ben hiç o kadar yükseğe çıkmamıştım. Ama 0 kill falan almış, nasıl level 10'da başlanmış anlamadım. Fakat hesaba biri de giremez çünkü iki faktörlü doğrulama ile 30 saniyede bir key değişiyor. Sizce ne olmuş olabilir ve ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 152927
Hesabınızdaki bu durumun nedenleri ve çözüm önerileri için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Hesap Güvenliğini Kontrol Edin:
- İki faktörlü doğrulamanızın etkin olduğuna emin olun.
- Şifreyi güçlü bir şekilde değiştirin (büyük-küçük harf, rakam, özel karakter içermeli).

2. E-posta Adresinizi Kontrol Edin:
- FACEIT hesabınıza bağlı e-posta adresini kontrol edin. Hesapla ilgili herhangi bir şüpheli girişim ya da değişiklik e-postasına sahip misiniz?

3. Oyun İçi Ayarları Gözden Geçirin:
- Hesabınızda başka birinin oynamış olabileceğine dair ipuçları varsa, FACEIT’in destek ekibine durumu bildirin.

4. FACEIT Destek ile İletişim Kurun:
- Hesabınızdaki şüpheli aktiviteleri bildirin. Oyun geçmişinizi ve maçlarınızı dikkatle incelemelerini isteyin.

5. Hesap Etkinliği İzleyin:
- Gelecekte herhangi bir şüpheli etkinlik olursa (maçlar ya da girişler) hemen bildirin.

6. Hesap Kurtarma Seçeneklerini Araştırın:
- Hesabınıza erişim kaybeder veya şüpheli durumlarla karşılaşırsanız, kurtarma seçeneklerini takip edin.

Bu adımları izleyerek hesabınızı koruyabilir ve durumu netleştirebilirsiniz.