Detaylar
Kim cevapladı?Faceit'te neredeyse hile yok. AC'si kernel düzeyde çalıştığı için normal hileleri injectlerken hata alıyorsunuz. Engelliyor sistem. Çok özel hileler var Faceit için, ama dünya para.
Ben10
Becerikli
FACEIT'te neredeyse hile yok. AC'si kernel düzeyde çalıştığı için normal hileleri injectlerken hata alıyorsunuz. Engelliyor sistem. Çok özel hileler var FACEIT için ama dünya para.
Kernel düzeyine sahip anti chatler güvenlik sorunu teşkil eder.
Evet hileler yok ama ne Riot Games ne Valve ne de facit AC kabul edilir hile engelleme ugruna PC'mde rootkit bulundurmak biraz anormal dışı geliyor bana.
o şirketlerin anti cheat yazılım sistemleri hacklendigini düşünsenize dijital kriz yaşanır valla.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
%100 hile yok diyemeyiz ama CS2'nin resmi sunucularına oranla çok az. Son 2 günde CS deneyimimi anlatayım. Faceit'te 8 level civarında oynuyorum. MM'de ise bazı maplerde silverim. Şu kadar söyleyeyim Faceit 7-8-9 hatta 10 levelin atamadığı vuruşları, timingleri silver elo'da mm de yiyorum. CS:GO zamanlarında Global'e hilesiz çıkmıştım şimdi CS2'de mg üstünü göremiyorum hilelerden. Premier'de aynı şekilde 15k üstüne çıktığım anda hileler artmaya başlıyor.
O ne demek hocam? Kaspersky kullanıyorum, korumaz mı?Kernel düzeyine sahip anti chatler güvenlik sorunu teşkil eder.
Evet hileler yok ama ne Riot Games ne Valve ne de facit AC kabul edilir hile engelleme ugruna PC'mde rootkit bulundurmak biraz anormal dışı geliyor bana.
o şirketlerin anti cheat yazılım sistemleri hacklendigini düşünsenize dijital kriz yaşanır valla.
Ücretli üyelik mi kullanıyorsunuz hocam, fiyatı nedir, tavsiye eder misiniz?%100 hile yok diyemeyiz ama CS2'nin resmi sunucularına oranla çok az. Son 2 günde CS deneyimimi anlatayım. Faceit'te 8 level civarında oynuyorum. MM'de ise bazı maplerde silverim. Şu kadar söyleyeyim Faceit 7-8-9 hatta 10 levelin atamadığı vuruşları, timingleri silver elo'da mm de yiyorum. CS:GO zamanlarında Global'e hilesiz çıkmıştım şimdi CS2'de mg üstünü göremiyorum hilelerden. Premier'de aynı şekilde 15k üstüne çıktığım anda hileler artmaya başlıyor.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ücretli üyelik alınabiliyor Faceit Premium diye geçiyor. Aylık 130tl olması lazım ama ben normal kullanıyorum. Aktif olarak CS2'yi fazla oynuyorsan Faceit Premium alıp görevlerle birlikte skin falan kazanabilirsin.Ücretli üyelik mi kullanıyorsunuz hocam, fiyatı nedir, tavsiye eder misiniz?
Premium tek avantajı o mudur üstadım, başka hile konusunda daha iyi değil mi?Ücretli üyelik alınabiliyor Faceit Premium diye geçiyor. Aylık 130tl olması lazım ama ben normal kullanıyorum. Aktif olarak CS2'yi fazla oynuyorsan Faceit Premium alıp görevlerle birlikte skin falan kazanabilirsin.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hile konusunda şöyle iyi, sadece premium olanlarla eşleşiyorsun ama bu kesin hileleri tamamen bitirir demek değildir. Çünkü faceit'te wallhack gibi hileleri açmak için ciddi miktarda para harcaman gerekir, DMA, İkinci Bilgisayar, Hile yazılımı falan. Bunları yapabilen adam zaten premium'da alır.Premium tek avantajı o mudur üstadım, başka hile konusunda daha iyi değil mi?
Ama genel olarak CS2'nin kendi rekabetçisine göre hile oranı %90 daha az.
Bu arada kernel anti cheat'i kaspersky gibi virüs programları koruyamaz. Vanguard zaten direk Tencent'e bağlı. Tencent'te ne kadar güvenilir bir firma tartışılır. Ama Faceit AC yanlış hatırlamıyorsam istediğin zaman açıp kapatabiliyorsun. Vanguard gibi 7/24 açmak zorunda değilsin.
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.