14381

Uzman
Uzun zamandır CS yerine Valorant oynuyordum. CS döneyim diyorum. Sıkıldım sanırım Valorant oynamaktan.

FACEIT fiyatları CE paketleri nelerdir? Hile durumu nasıl, FACEIT işe yarıyor mu? Detaylı anlatırsanız sevinirim.

FACEIT'te neredeyse hile yok. AC'si kernel düzeyde çalıştığı için normal hileleri injectlerken hata alıyorsunuz. Engelliyor sistem. Çok özel hileler var FACEIT için ama dünya para.

Kernel düzeyine sahip anti chatler güvenlik sorunu teşkil eder.
Evet hileler yok ama ne Riot Games ne Valve ne de facit AC kabul edilir hile engelleme ugruna PC'mde rootkit bulundurmak biraz anormal dışı geliyor bana.
o şirketlerin anti cheat yazılım sistemleri hacklendigini düşünsenize dijital kriz yaşanır valla.

Bypasslayan hileler var fakat kısa sürede tespit ediyorlar. Normal CS'ye göre elbette çok daha temiz bir oyun ortamı sunuyor.

Normal CS'ye göre temiz bir oyun deneyimi yaşarsın fakat asla hile yok diyemezsin. FACEIT'te canlı gözümle hile kullanan insanlar gördüm.

%100 hile yok diyemeyiz ama CS2'nin resmi sunucularına oranla çok az. Son 2 günde CS deneyimimi anlatayım. Faceit'te 8 level civarında oynuyorum. MM'de ise bazı maplerde silverim. Şu kadar söyleyeyim Faceit 7-8-9 hatta 10 levelin atamadığı vuruşları, timingleri silver elo'da mm de yiyorum. CS:GO zamanlarında Global'e hilesiz çıkmıştım şimdi CS2'de mg üstünü göremiyorum hilelerden. Premier'de aynı şekilde 15k üstüne çıktığım anda hileler artmaya başlıyor.

Kernel düzeyine sahip anti chatler güvenlik sorunu teşkil eder.
Evet hileler yok ama ne Riot Games ne Valve ne de facit AC kabul edilir hile engelleme ugruna PC'mde rootkit bulundurmak biraz anormal dışı geliyor bana.
o şirketlerin anti cheat yazılım sistemleri hacklendigini düşünsenize dijital kriz yaşanır valla.
O ne demek hocam? Kaspersky kullanıyorum, korumaz mı?

%100 hile yok diyemeyiz ama CS2'nin resmi sunucularına oranla çok az. Son 2 günde CS deneyimimi anlatayım. Faceit'te 8 level civarında oynuyorum. MM'de ise bazı maplerde silverim. Şu kadar söyleyeyim Faceit 7-8-9 hatta 10 levelin atamadığı vuruşları, timingleri silver elo'da mm de yiyorum. CS:GO zamanlarında Global'e hilesiz çıkmıştım şimdi CS2'de mg üstünü göremiyorum hilelerden. Premier'de aynı şekilde 15k üstüne çıktığım anda hileler artmaya başlıyor.
Ücretli üyelik mi kullanıyorsunuz hocam, fiyatı nedir, tavsiye eder misiniz?

Ücretli üyelik mi kullanıyorsunuz hocam, fiyatı nedir, tavsiye eder misiniz?
Ücretli üyelik alınabiliyor Faceit Premium diye geçiyor. Aylık 130tl olması lazım ama ben normal kullanıyorum. Aktif olarak CS2'yi fazla oynuyorsan Faceit Premium alıp görevlerle birlikte skin falan kazanabilirsin.

Ücretli üyelik alınabiliyor Faceit Premium diye geçiyor. Aylık 130tl olması lazım ama ben normal kullanıyorum. Aktif olarak CS2'yi fazla oynuyorsan Faceit Premium alıp görevlerle birlikte skin falan kazanabilirsin.
Premium tek avantajı o mudur üstadım, başka hile konusunda daha iyi değil mi?

Premium tek avantajı o mudur üstadım, başka hile konusunda daha iyi değil mi?
Hile konusunda şöyle iyi, sadece premium olanlarla eşleşiyorsun ama bu kesin hileleri tamamen bitirir demek değildir. Çünkü faceit'te wallhack gibi hileleri açmak için ciddi miktarda para harcaman gerekir, DMA, İkinci Bilgisayar, Hile yazılımı falan. Bunları yapabilen adam zaten premium'da alır.

Ama genel olarak CS2'nin kendi rekabetçisine göre hile oranı %90 daha az.

Bu arada kernel anti cheat'i kaspersky gibi virüs programları koruyamaz. Vanguard zaten direk Tencent'e bağlı. Tencent'te ne kadar güvenilir bir firma tartışılır. Ama Faceit AC yanlış hatırlamıyorsam istediğin zaman açıp kapatabiliyorsun. Vanguard gibi 7/24 açmak zorunda değilsin.

Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.