GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. FACEIT'te bugün bir maçta ısınma kısmından sonra maç başlarken bizim takımdan herkes, karşıdan 3 kişi oyundan düştü ve tekrar giremedik. Ayrıca elo rakibe verildi, onlar kazandı. Karşıdan 2 kişi düşmedi. Düşmeyenlerden birinin profiline baktım. Adamın hesabı yeni ve 22 maçı var ve hepsinde çoğu kişi oyundan düşmüş ve bu adam hiç düşmemiş. Bence tesadüf olması mümkün değil. Nasıl bir hile bu?

Sunucu çökmüştür. Destek talebi açarsanız maçı iptal ederler. Durumu da orada bildirin. Günümüzde FACEIT'te böyle bir hile olacağını bilmiyorum ve sanmıyorum.

Sunucu çökmüştür. Destek talebi açarsanız maçı iptal ederler. Durumu da orada bildirin. Günümüzde FACEIT'te böyle bir hile olacağını bilmiyorum ve sanmıyorum.

Hocam maç geçmişine bakar mısınız lütfen? 22 maçın 18 tanesi falan böyle en az 1 kişi ayrılmış bazılarında herkes düşmüş bunun dışında. Hesap 3 günlük daha.

Merhaba. FACEIT'te bugün bir maçta ısınma kısmından sonra maç başlarken bizim takımdan herkes, karşıdan 3 kişi oyundan düştü ve tekrar giremedik. Ayrıca elo rakibe verildi, onlar kazandı. Karşıdan 2 kişi düşmedi. Düşmeyenlerden birinin profiline baktım. Adamın hesabı yeni ve 22 maçı var ve hepsinde çoğu kişi oyundan düşmüş ve bu adam hiç düşmemiş. Bence tesadüf olması mümkün değil. Nasıl bir hile bu?

CS oynamıyorum ama tahminim şu şekilde:
Minecraft'tan örnek vereyim, Minecraft'ta boyutu çok yüksek bir kitap yazarsanız, sunucu kodları al-ver işinde sorun yaşar ve o kitabı açan veya yere attığınız an bütün oyuncuların sunucusu çöker ve bir daha giremezler.
Muhtemelen aynı olay, çok büyük boyutlu bir paket yolluyor. Bu chat mesajı olabilir başka bir şey olabilir. O sayede karşı takımdakileri oyundan atıp kazanıyor. Yeni hesap olması da muhtemelen hile kullandığını doğruluyor.
Şikayet etmekten başka çareniz yok.

Hocam maç geçmişine bakar mısınız lütfen? 22 maçın 18 tanesi falan böyle en az 1 kişi ayrılmış bazılarında herkes düşmüş bunun dışında. Hesap 3 günlük daha.
Reddit'te sub'ları var. Orada konu açarsanız hem diğer kullanıcılar inceler hem de FACEIT topluluk yöneticileri var. Onlarda inceler. Ama ilk olarak FACEIT üzerinden kesinlikle bilet açın. Takım kaptanınız oyundan düşse bile live chat'e bağlanabilir. Yani öyle çok yüksek bir winrate'i yok. Hile için değişik bir taktik.

Benim veya başkasının buradan hesabını incelemesi de pek işe yaramaz açıkçası siz raporlamadığınız sürece. Sunucu loglarını da sadece onlar görebilir.

FACEIT kitlesinin %90’ı ruh sahibi değil. Sırf elo uğruna aile fertlerini pazarlamak için hazırda bekleyen iblislerle dolu. Bug abuse ile elo kasıp satarak acınası bir hayat yaşıyor tahminimce.

Reddit'te sub'ları var. Orada konu açarsanız hem diğer kullanıcılar inceler hem de FACEIT topluluk yöneticileri var. Onlarda inceler. Ama ilk olarak FACEIT üzerinden kesinlikle bilet açın. Takım kaptanınız oyundan düşse bile live Chat'e bağlanabilir. Yani öyle çok yüksek bir Winrate'i yok. Hile için değişik bir taktik.

Benim veya başkasının buradan hesabını incelemesi de pek işe yaramaz açıkçası siz raporlamadığınız sürece. Sunucu loglarını da sadece onlar görebilir.

Ticket attım hocam, hem premium olduğu için hızlı bakıyorlar. Elomu geri verdiler bir saat içinde ticket attığım için.

Ticket attım hocam, hem premium olduğu için hızlı bakıyorlar. Elomu geri verdiler bir saat içinde ticket attığım için.
Eğer ticket'te hile durumuyla ilgilenmezlerse sosyal platformlardan FACEIT_Darwin'e ulaşmaya çalışın. Kendisi ilgili biri.