Ratchet 28

Yetkin
Dünden beri uğraşıyorum, en az 10 defa ID verification kısmı için fotoğraf çekmişimdir. En son ticket açtım, onda da kimliğin tarihi geçmiş diyorlar. Hayır, bu sene 12. sınıfa gireceğim, 9. sınıftayken güncellemiştik kimliğimi. Yok yani, iğrenç bir müşteri servisi var, nasıl bu kadar popüler oldularsa artık.

Son düzenleme:
Dünden beri uğraşıyorum, en az 10 defa ID verification kısmı için fotoğraf çekmişimdir. En son ticket açtım, onda da kimliğin tarihi geçmiş diyorlar. Hayır, bu sene 12'ye gireceğim, 9. sınıftayken güncellemiştik kimliğimi. Yok yani, iğrenç bir müşteri servisi var, nasıl bu kadar popüler oldularsa artık.
Kaç yaşınızdasınız?

Hocam yanlış yazmışım. 18'e gireceğim 1 ay sonra. 12 derken 12. sınıf demek istemiştim neyse düzelttim:D
He dedim 12 yaşındasın herhalde :D . Bir bilgim yok hocam ilk kez görüyorum böyle sorunla karşılaşan birisini. Çok önemli değil ama aile bireyinizin kimliği ile de onay yapabilirsiniz.

He dedim 12 yaşındasın herhalde :D. Bir bilgim yok hocam ilk kez görüyorum böyle sorunla karşılaşan birisini. Çok önemli değil ama aile bireyinizin kimliği ile de onay yapabilirsiniz.

Bliyorum da onlaron yüz biyometresini onlara göndermek de istemiyorum pek. Hani nasıl desem eğer bir sorun oluşursa riske giren bilgiler benimkiler olsun gibi.

Bliyorum da onlaron yüz biyometresini onlara göndermek de istemiyorum pek. Hani nasıl desem eğer bir sorun oluşursa riske giren bilgiler benimkiler olsun gibi.
Hiç bir sorun oluşmuyor açıkçası. 2 yıldır onaylı kimliğim. Oyunda yapmadığım etmediğim şeyler kalmadı daha bi problem bile olmadı. Çok derine inmezseniz bir şey olmaz oynayın ve çıkın bu kadar basit.

Reddit > FACEIT sub'ı > FACEIT_Darwin etiket. Twitter'dan da ulaşabilirsiniz. Çözüm yolu bu. Ticket'la ilgilenen insanların biletleri okuduğunu bile sanmıyorum.