Kayraa

Başarılı
FACEIT premium üyelik alınır mı? 1 aylık alsam günde 4-5 saat oynayabilirim yaz tatilinde. 150Win alsam parasını karşılıyor mu? Yoksa 315 Win olmadan para çöp mü? Yapılabilecek bir şey mi? CS düzenli oynuyorum zaten, yani bana fark etmiyor. 4-5 saat oynarım.

Ciddi ortam arıyorsan kasılır. 150W için 300 maç atmak gerekir %50Win rate ile hesaplarsak yani günde 10 maç. Bu da 7 saat yapar. Eğer 20Klık görev ile birlikte önceki görevleri yapabilirsen 20 dolar bırakır sana aylık.

Birkaç ay premiumu tecrübe etme şansım oldu bence normalinden pek de farkı yok. 2 tane avantaj var birisi maksimum +400 elo oyuncularla karşılaşıyorsunuz diğeri de maksimum 3'lü oyuncu grubu gelebiliyor. Free de takıldım fark göremedim. Puanları biriktirerek belki bir şeyler alabilirsiniz ama görevlerde çok zor o yüzden basit bir ürünü alabilmeniz bile 3-4 ay sürebilir.

FACEIT premium üyelik alınır mı? 1 aylık alsam günde 4-5 saat oynayabilirim yaz tatilinde. 150Win alsam parasını karşılıyor mu? Yoksa 315 Win olmadan para çöp mü? Yapılabilecek bir şey mi? CS düzenli oynuyorum zaten, yani bana fark etmiyor. 4-5 saat oynarım.

Bu dediğini yapan çok ama işin sonunda çok faza pişman oluyorlar. Bence hiç gerek yok. Kitlesi inanılmaz kanser ve oyunlar böyle seni gerçekten hasta ediyor. Eğer ortalama ve biraz üstü isen 6-7 seviye eloları gerçekten hiç oynanmıyor. Solo böyle.Bbu challange bence değmez ama premium oyun kaliteni çok arttıracaktır emin ol.

Tatmin edecek paralar kazanmak istiyorsan 300Win kasabilirsin. Bunun için zaman, mental, hayatsız olmak lazım. Bana kalırsa hiç gerek yok. 5 saat ile ciddi miktarlar kazanmayı beklemeyelim.

Tatmin edecek paralar kazanmak istiyorsan 300Win kasabilirsin. Bunun için zaman, mental, hayatsız olmak lazım. Bana kalırsa hiç gerek yok. 5 saat ile ciddi miktarlar kazanmayı beklemeyelim.
Arkadaşlarla seçkin girerken bari daha düzgün takım gelsin diye Faceit geçelim dedik, bi merak ettim ama uyumadan oynayacak mental bende yok.