sdursun10

Üyecik
Merhaba.
FACEIT'de secure mood düzgün çalışmıyor, sorunu alıyorum.
Fakat BIOS'tan aktifleştirmeme rağmen ve msinfo32'de de aktif gözükmesine rağmen anticheat çalışmıyor.
BIOS'da secure mood enabled ve standart ve Custom hepsini denedim ama düzelmedi.
Anticheat çalıştırırken de güvenli önyükleme etkin, ancak tam olarak işlevsel değil, sıkıntısı alıyorum.
Yani sorun çalışıyor ama çalışmıyor. :)
Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Secure Boot mode Custom her zaman kullanılmaz, Custom modundan sonra, install Secure Boot key yapılır, sonra standart moda geri dönülür, sistemi yeniden başlatırsın düzelir. Key yükleme durumu Secure Boot açmak için kullanılır. Windows orijinal olmadığı zaman Secure Boot sıkıntı çıkarır.

Secure Boot mode Custom her zaman kullanılmaz, Custom modundan sonra, install Secure Boot key yapılır, sonra standart moda geri dönülür, sistemi yeniden başlatırsın düzelir. Key yükleme durumu Secure Boot açmak için kullanılır. Windows orijinal olmadığı zaman Secure Boot sıkıntı çıkarır.
secure moodum aktif görünüyor dediğim gibi. sorun düzgün çalışmıyor. Düzgün çalıştırmayı biliyor musun ?

Merhaba.
FACEIT'de secure mood düzgün çalışmıyor, sorunu alıyorum.
Fakat BIOS'tan aktifleştirmeme rağmen ve msinfo32'de de aktif gözükmesine rağmen anticheat çalışmıyor.
BIOS'da secure mood enabled ve standart ve Custom hepsini denedim ama düzelmedi.
Anticheat çalıştırırken de güvenli önyükleme etkin, ancak tam olarak işlevsel değil, sıkıntısı alıyorum.
Yani sorun çalışıyor ama çalışmıyor. :)
Yardımcı olur musunuz?
Maximum Security seçtiniz mi?

Dosya Ekleri

• IMG_3834.webp
    IMG_3834.webp
    3,8 MB · Görüntüleme: 19
Secure Boot açmak için ayarlar;

- CSM mecbur kapalı.
- Boot kısmı; boot mode UEFI olmalı.
  • Security device Support menüsünü bulup, TPM device kısmı PTT olmalı.
  • Secure Boot mode kısmını; Custom yapıp bırakıyorsun, sonra key management kısmına gelip ' install Secure Boot keys yapıyorsun', key kısmını yaptıktan sonra, Secure Boot mode kısmına geri dönüp, tekrar standart yapıp ayarları kaydederek F10 tuşu ile çıkarsın.

Son düzenleme:
Secure Boot açmak için ayarlar;

- CSM mecbur kapalı.
- Boot kısmı; boot mode UEFI olmalı.
  • Security device Support menüsünü bulup, TPM device kısmı PTT olmalı.
  • Secure Boot mode kısmını; Custom yapıp bırakıyorsun, sonra key management kısmına gelip ' install Secure Boot keys yapıyorsun', key kısmını yaptıktan sonra, Secure Boot mode kısmına geri dönüp, tekrar standart yapıp ayarları kaydederek F10 tuşu ile çıkarsın.
Sizin bahsettikleriniz benim ekranımda yok fotoğraflarını bırakıyorum daha detaylı görebilirsiniz

Dosya Ekleri

• IMG_3838.webp
    IMG_3838.webp
    4,9 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_3837.webp
    IMG_3837.webp
    4,7 MB · Görüntüleme: 16