E Efedas Gelişen Katılım 28 Şubat 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 28 Şubat 2026 #1 Bilgisayarı formatladım, FACEIT yükledim ama TPM 2.0 hatası verip duruyor. Sosyalden çözümlere baktım, her şeyi denedim fakat sorunu çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2026
Bilgisayarı formatladım, FACEIT yükledim ama TPM 2.0 hatası verip duruyor. Sosyalden çözümlere baktım, her şeyi denedim fakat sorunu çözemedim.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 28 Şubat 2026 #2 Efedas dedi: Bilgisayarı formatladım, FACEIT yükledim ama TPM 2.0 hatası verip duruyor. Sosyalden çözümlere baktım, her şeyi denedim fakat sorunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan fTPM ayarını açtınız değil mi? Bir de çalıştıra tpm.msc yazıp görüntü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Efedas dedi: Bilgisayarı formatladım, FACEIT yükledim ama TPM 2.0 hatası verip duruyor. Sosyalden çözümlere baktım, her şeyi denedim fakat sorunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan fTPM ayarını açtınız değil mi? Bir de çalıştıra tpm.msc yazıp görüntü atabilir misiniz?
KS KS E Efedas Gelişen Katılım 28 Şubat 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 28 Şubat 2026 #3 Şimdi BIOS ayarlarını da gönderiyorum hocam. Artı 0 Eksi
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 28 Şubat 2026 #4 Efedas dedi: Şimdi BIOS ayarlarını da gönderiyorum hocam. Eki Görüntüle 229869 Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 açık hocam gerek yok BIOS ayarlarına. Hatanın kaynağını bilemicem. Artı 0 Eksi
Efedas dedi: Şimdi BIOS ayarlarını da gönderiyorum hocam. Eki Görüntüle 229869 Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 açık hocam gerek yok BIOS ayarlarına. Hatanın kaynağını bilemicem.
2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 28 Şubat 2026 #5 Efedas dedi: Bilgisayarı formatladım, FACEIT yükledim ama TPM 2.0 hatası verip duruyor. Sosyalden çözümlere baktım, her şeyi denedim fakat sorunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... DMP yani dump dosyası oluşturuyor mu? Kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
Efedas dedi: Bilgisayarı formatladım, FACEIT yükledim ama TPM 2.0 hatası verip duruyor. Sosyalden çözümlere baktım, her şeyi denedim fakat sorunu çözemedim. Genişletmek için tıkla... DMP yani dump dosyası oluşturuyor mu? Kontrol eder misin?