digna Üyecik Katılım 2 Mayıs 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 2 Mayıs 2026 #1 Merhaba arkadaşlar, BIOSTAR B450M-H 6.3 kullanıyorum. Son sürümü indirdim hala bu hatayı veriyor:
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.679 Çözümler 14 Beğeniler 7.792 2 Mayıs 2026 #2 digna dedi: Merhaba arkadaşlar, BIOSTAR B450M-H 6.3 kullanıyorum. Son sürümü indirdim hala bu hatayı veriyor: Eki Görüntüle 245541 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan aktif etmeniz lazım onu, Secure Boot'unu da kontrol edin. Artı 0 Eksi
digna dedi: Merhaba arkadaşlar, BIOSTAR B450M-H 6.3 kullanıyorum. Son sürümü indirdim hala bu hatayı veriyor: Eki Görüntüle 245541 Genişletmek için tıkla... BIOS'tan aktif etmeniz lazım onu, Secure Boot'unu da kontrol edin.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.082 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.777 Yer İstanbul 2 Mayıs 2026 #3 BIOSTAR kendisi en son ne zaman güncellemiş BIOS’u? Baktım. B45CS831.BSS sürümü yüklü olmalı. Sürüm notlarında bu yazıyor: Bu BIOS güncellemesi, güvenliği artıran ve oyun uyumluluğunu optimize eden kritik bir fTPM bellenim yükseltmesini içerir. Genişletmek için tıkla... BIOSTAR: Motherboard Manufacturer BIOSTAR is an experienced computer hardware accessories/PC/Gaming Motherboard manufacturer and supplier. We provide high-quality multinational products. www.biostar.com.tw Son düzenleme: 2 Mayıs 2026 Artı 0 Eksi
BIOSTAR kendisi en son ne zaman güncellemiş BIOS’u? Baktım. B45CS831.BSS sürümü yüklü olmalı. Sürüm notlarında bu yazıyor: Bu BIOS güncellemesi, güvenliği artıran ve oyun uyumluluğunu optimize eden kritik bir fTPM bellenim yükseltmesini içerir. Genişletmek için tıkla... BIOSTAR: Motherboard Manufacturer BIOSTAR is an experienced computer hardware accessories/PC/Gaming Motherboard manufacturer and supplier. We provide high-quality multinational products. www.biostar.com.tw