Selam,
Yeni FACEIT hesabı açtım ama doğrulama kısmında takılı kaldım. Kimlik bilgilerim tam, fakat kimliğimde fotoğraf yok. Yüz doğrulama kısmına gelince sistem sürekli hata veriyor.
10'dan fazla kez denedim ama doğrulama bir türlü gerçekleşmiyor. Gerekli ışık, arka plan vs. hepsine dikkat ettim. Destek sistemine yazıyorum ama sürekli otomatik bot yanıtları geliyor. İşin içinden çıkamıyorum. Şu anda hesabım doğrulanmadığı için FACEIT oynayamıyorum. Bu sorunu yaşayan veya çözüm bulan var mı?

X'den yazdım halde yanıt bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,
Yeni FACEIT hesabı açtım ama doğrulama kısmında takılı kaldım. Kimlik bilgilerim tam, fakat kimliğimde fotoğraf yok. Yüz doğrulama kısmına gelince sistem sürekli hata veriyor.
10'dan fazla kez denedim ama doğrulama bir türlü gerçekleşmiyor. Gerekli ışık, arka plan vs. hepsine dikkat ettim. Destek sistemine yazıyorum ama sürekli otomatik bot yanıtları geliyor. İşin içinden çıkamıyorum. Şu anda hesabım doğrulanmadığı için FACEIT oynayamıyorum. Bu sorunu yaşayan veya çözüm bulan var mı?

X'den yazdım halde yanıt bulamadım.
- Kimlik Bilgilerini Kontrol Et: Kimliğinizdeki bilgilerin tam ve doğru olduğundan emin olun. Ad, soyad, doğum tarihi gibi bilgilerin doğru olduğuna emin olun.

- Fotoğraf Yükleme: Eğer kimliğinizde fotoğraf yoksa, bir kimlik belgesi (örneğin, ehliyet veya pasaport) ile birlikte yüz doğrulaması yapmayı deneyin. Yüz doğrulama için bir fotoğrafa ihtiyaç vardır.

- Kullanılan Cihazı Kontrol Et: Yüz doğrulama işlemini yaptığınız cihazın kamerasının çalıştığından emin olun. Farklı bir cihaz veya farklı bir tarayıcı kullanarak yeniden denemek faydalı olabilir.

- Aydınlatma Koşulları: Işık kaynağının doğrudan yüzünüze vurduğundan emin olun. Yüzünüzü düzgün bir şekilde aydınlatacak şekilde yerleştirmeniz önemlidir.

- Arka Planı Kontrol Et: Arka planınızın da sade ve dağınıklıktan uzak olduğuna dikkat edin. Boş bir duvar veya temiz bir ortam uygun olacaktır.

- Yüzünüzü Doğru Pozisyonda Tutun: Ekranda talimatlar varsa, yüzünüzü uygun mesafede ve açıda tutmaya dikkat edin. İyi bir açıdan görünmeniz gerekir.

- Sabırlı Olun ve Tekrar Deneyin: İşlemi sabırlı bir şekilde birkaç kez tekrarlayın. Eğer hala sorun yaşıyorsanız, destek ekibiyle tekrar iletişime geçmenin dışında başka yollar arayabilirsiniz.

- FACEIT Forumları veya Sosyal Medya: Diğer kullanıcıların aynı sorunu yaşayıp yaşamadığını görmek için FACEIT forumlarına veya sosyal medya gruplarına göz atabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz. Başarılar!