15295

Uzman
1744449844767.webp

Windows 10 kullanıyorum. İlk çıkan Secure Boot, TPM uyarılarına falan ok deyip geçiyorum ancak son ekranda hep bu hatayı verip açmıyor Anti-cheat'i. TPM açmak da istemiyorum açıkçası Windows 11 şeyleri yüzünden. Ne yapabilirim?

Merhaba TPM açmadan girmezsin. TPM açman senin kullamınında ne değiştirecek, neden dolayı, ben Windows 11 kullanıyorum ve henüz hiçbir konuda sorun yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba TPM açmadan girmezsin. TPM açman senin kullamınında ne değiştirecek, neden dolayı, ben Windows 11 kullanıyorum ve henüz hiçbir konuda sorun yaşamadım.
Ya arkada kendiliğinden sisteme W11 yüklüyormuş bu özellik. İnternette okuduğuma göre bazen direkt kendiliğinden işletim sistemini bile güncelliyormuş onay falan almadan. Ondan korkuyorum.

Ya arkada kendiliğinden sisteme Windows 11 yüklüyormuş bu özellik. İnternette okuduğuma göre bazen direkt kendiliğinden işletim sistemini bile güncelliyormuş onay falan almadan. Ondan korkuyorum.

Hocam Windows Update otomatik yüksek ihtimalle ondan dolayıdır. Tam yüklenmediyse iptal edin. Yüklendiyse ya yeni format ya da kurtarma noktanız varsa onu kullanın, inşallah yardımcı olmuştur.

TPM kullanmak istemyen biri açık açık hile kullanacağım diyordur, aç arkadaş ne kaybedeceksin açınca. Eğer çok istemiyorsan geç Windows 10'a.

TPM kullanmak istemyen biri açık açık hile kullanacağım diyordur, aç arkadaş ne kaybedeceksin açınca. Eğer çok istemiyorsan geç Windows 10'a.
Yahu W10 var zaten. W10 olduğu icin TPM açınca otomatikman W11 yüklediğini belirten kullanıcı şikayetlerini okudum ikileme girdim o yüzden diyorum.

Windows 11'e hala anlayamadığım bir sebeple ön yargı var. Hocam 2 seneye yakın süredir Windows 11 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım.
İyice stabilize olana kadar geçmeyeceğim. En son güncellemede bilgisayarların ethernet driverlarını bozmuş, internete bağlanamıyormuş milllet :D .

Yok hocam sizin kendiniz indirmeniz lazım. İndirirse de zaten geri dönebiliyorsunuz.
Onu bilmiyorum işte bildirim atıyormuş bu bilgisayar W11'e geçmeye hazır diye. Hiç tıklamasan bir şey yapmasan bile bir gün bilgisayarını açınca her şeyden habersiz W11 kullanıcısı olmaya başlayan insanlar var mış. O yüzden bypass etmenin bir yolu var mı diye sordum.