Fake O5 atlatmanın bir yolu var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Florentiy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 167
Bilmiyorum, muhtemelen Huawei de aynısı olacaktır. Kablonet altyapıda bağlanan yok galiba.

Türksat için https://dar.vin/gpontr burada birisi var ama bir bak istersen. Bende fake O5 çözümlerini araştırıyorum. Omcı değerleri olt ile uyuşmadığında oluyor diyenler var. G010G-R özelinde kabuktaki ile arayüzdeki farklı olabiliyormuş. Uart alıp bir de ona bakacağım. Bütün bilgileri fiber takılı iken değişirse ona göre gireceğim. Belki o zaman fake durumundan kurtuluruz. Şu kadar uğraş yerine verseler bilgileri izinleri isteyen istediğini kullansa ehh.

g-010g-r dump var bir Yunan forumunda.

bunu veren kullanıcının bazı bilgileri ender. Nokia birazda sıkı kim ne derse desin.
Mib tablo uyuşmazlığı ile de alakalı gibi bir durum var. en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum.

Bu SFP'deki sürümden ben 2022 döndüm. Bakalım olacak mı sevdasına yeni sürümü olan biri varsa atabilir mi acaba?
Bu Yunan forumundaki arkadaşı inceleyeceğim. Ekstradan bakalım fiber takılı durumda ONT uart ile erişim verecek mi?
Şeyi düşünüyorum. Bu SOL ONT sinin içeriğini kopyalayıp SFP nin içine yazarak erişim aldıramaz mıyız ? Biraz saçma ve delice ama.

Nokia saha ve Superonline. Çözen olursa sevinirim. ))

Çözdüm de başka Chipset'e sahip SFP ile. Huawei MA5671 hala deniyorum.

Nokia saha ve Superonline. Çözen olursa sevinirim. ))

Çözdüm de başka Chipset'e sahip SFP ile. Huawei MA5671 hala deniyorum.

Hangi SFP ile çözdünüz hocam bende denemek isterim.

Bende araştırma yapıyorum fake o5 için henüz bir çözüm bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…