Dijitalleşen dünya'da artık tüm logolar minimal olmaya başladı.
Bence her markanın minimal logo kullanmasına gerek yok.
Bunu bir geçiş süreci olarak düşünün.
Çoğu yenilenen logoyu beğeniyorum, illa minamal olmalarına gerekte yok.

Benim takıldığım nokta markaların sadece logolarını değiştirme takıntısı, yeni logoya geçmezlerse satışları düşecekmiş gibi davranmaları. Mesela bu "modern ve yenilikçi" logo geçisini beceremeyen iki şirket GAP ve KİA.

Bence her markanın minimal logo kullanmasına gerek yok.

Çoğu yenilenen logoyu beğeniyorum, illa minamal olmalarına gerekte yok.

Benim takıldığım nokta markaların sadece logolarını değiştirme takıntısı, yeni logoya geçmezlerse satışları düşecekmiş gibi davranmaları. Mesela bu "modern ve yenilikçi" logo geçisini beceremeyen iki şirket GAP ve KİA.
KIA markasının logosu çok güzel bir logo çok güzel bir anlamı var. Çok ciddi üzerine kafa yorulmuş bir logo. Ben olsam ben de bu tarz bir logo değişikliği yapardım. Kesinlikle mevcut dijitalleşmeye uygun bir logo. Özellikle bir de üç tane yan yana nokta olan bir logo var. Çok modern bir çalışma. Ben çok beğeniyorum.

KIA markasının logosu çok güzel bir logo çok güzel bir anlamı var. Çok ciddi üzerine kafa yorulmuş bir logo. Ben olsam ben de bu tarz bir logo değişikliği yapardım. Kesinlikle mevcut dijitalleşmeye uygun bir logo. Özellikle bir de üç tane yan yana nokta olan bir logo var. Çok modern bir çalışma. Ben çok beğeniyorum.
Ben yeni logonun KİA okarak değilde KN zannedilerek yeni bir marka zannedilmesini kast etmiştim. :)

Ben yeni logonun KİA okarak değilde KN zannedilerek yeni bir marka zannedilmesini kast etmiştim. :)
FIAT Egea'lar Türkiye pazarına ilk geleceği zaman da benzer bir karmaşa olmuştu logonun başındaki işaret anlaşılamadığı için FIAT Ege deniyordu. Ege yöresine özel isimlendirildi filan deniyordu hatta. O tarihlerin paylaşımlarına dönerseniz özellikle araba tanıtımı yapan youtube kanallarına orada bile FIAT Ege olarak anıldığını görebiliyorsunuz.

Fakir pahalı bir ürün olduğu için Türkiye'de göremezsin pek. Türk markalar daha önde. Arzum gibi vs.

Bu arada yeni logoyu beğendim. Ben çocukken Fakir reklamları izlerdim ve sonunda reklamdan sonra kendim tekrar ederdim: Fakiağğğ Hasguretağğ
Arzum marka ürünlerin malzeme kaliteleri çok kötü. Almayı düşünen varsa bilsin.