1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.620 20 Temmuz 2025 #1 Oyunu indirdim, giriş yaparken hata alıyorum. Önbellek temizlemeyi falan da denedim ancak çözemedim, sorun ne olabilir? Bazen hata veriyor bazen de yükleniyorda kalıyor, ilerlemiyor. (Samsung S24 FE)
Oyunu indirdim, giriş yaparken hata alıyorum. Önbellek temizlemeyi falan da denedim ancak çözemedim, sorun ne olabilir? Bazen hata veriyor bazen de yükleniyorda kalıyor, ilerlemiyor. (Samsung S24 FE)
Çözüm 1 1 14925 20 Temmuz 2025 Afterbyte dedi: Temiz kurulum yapmayı dener misiniz, internetiniz varsa? Genişletmek için tıkla... Hocam sabahtan beri sırf şu oyun için 9 GB internet harcadım, Wi-Fi erişimim olan bir yerde denemelere devam edeceğim. Düzeltme: TapTap'tan indirince sorun düzeldi. Sonunda saatlerce uğraşın ardından sorunu hallettim
Afterbyte dedi: Temiz kurulum yapmayı dener misiniz, internetiniz varsa? Genişletmek için tıkla... Hocam sabahtan beri sırf şu oyun için 9 GB internet harcadım, Wi-Fi erişimim olan bir yerde denemelere devam edeceğim. Düzeltme: TapTap'tan indirince sorun düzeldi. Sonunda saatlerce uğraşın ardından sorunu hallettim
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.425 Yer Haddonfield, Illinois 7 Eylül 2025 #21 Hocam aynı hatayı alıyorum. Taptap üzerinden de indirdim ama düzelmedi ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
KS KS 1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.620 7 Eylül 2025 #22 Michael MYERS dedi: Hocam aynı hatayı alıyorum. Taptap üzerinden de indirdim ama düzelmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... APK olarak indirip Epic Games üzerinden güncelle, öyle de çözen olmuştu. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: Hocam aynı hatayı alıyorum. Taptap üzerinden de indirdim ama düzelmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... APK olarak indirip Epic Games üzerinden güncelle, öyle de çözen olmuştu.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 31 Ekim 2025 #23 Quezzy dedi: Android System WebView önbelleğini temizlemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Epic desteği de bunu söylüyor ancak sorun çözülmüyor maalesef. Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Android System WebView önbelleğini temizlemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Epic desteği de bunu söylüyor ancak sorun çözülmüyor maalesef.
K keleş el cavo Üyecik Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 4 Beğeniler 1 20 Aralık 2025 #24 Az önce YouTube'ta bir videoya denk geldim ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi