Fallout sana bir hikaye vermez. Fallout oyunlarının olayı hiçbir zaman ana hikayesi olmadı. Olay etrafta karşılaştığın yan görevler, hikayeler ve karakterler. Kısaca ben ana hikaye odaklıyım, God of War gibi ağzıma bebek maması kıvamında muhteşem bir hikaye istiyorum diyorsanız tatmin olmazsınız. Fallout tam olarak Skyrim gibi bir oyun.

Fallout sana bir hikaye vermez. Fallout oyunlarının olayı hiçbir zaman ana hikayesi olmadı. Olay etrafta karşılaştığın yan görevler, hikayeler ve karakterler. Kısaca ben ana hikaye odaklıyım, God of War gibi ağzıma bebek maması kıvamında muhteşem bir hikaye istiyorum diyorsanız tatmin olmazsınız. Fallout tam olarak Skyrim gibi bir oyun.

Yan görevler vs. Far Cry gibi değil umarım.

Fallout 4'ün hikayesi, serinin diğer oyunlarına kıyasla sönük kalsa bile herhangi bir aksiyon oyunundan daha iyi bir hikayeye sahiptir. Bence, Power Armor konseptini seride en iyi işleyen oyundur. Oynayın, pişman olmazsınız.

Hayatında hiç Fallout oynamadıysan iyi bir başlangıç olacaktır çünkü serideki en dandik ikinci oyundur kendisi. Sonrasında 3, 1, 2 ve New Vegas diye gitmeni öneririm. Yok ben hiç uğraşamam, diyorsan New Vegas oyna geç.