Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Pek bir şey anlayamadım maalesef, sonsuz enerji aktif edildi ve kardeşlik ele geçirdi sanırım enerjiyi, maalesef öldü enerjiyi aktif etmeye çalışan kişi ama mutlu öldü en azından. Birisi kısaca anlatabilir mi tam olarak ne yaşandığını ve ne yaşanabileceğini?

Çözüm
Onu anladım, sonsuz enerji falan geldi şimdi o nedir? Bir de şeyi anlamadım, bunker 31 de olan olayları vs.

Sonsuz enerji Vault 33'teki nükleer reaktörün yeniden etkinleştirilmesiyle elde edildi. Ne için kullanılacağı bilinemiyor. Reddit'te teoriler vesaire var.

Vault 31'in sakinleri, nükleer savaştan sağ kurtulan az sayıdaki insandan biridir. Sert kurallarla yönetilen Vault 31'in lideri Jonas, Vault 33'teki reaktörü yeniden etkinleştirmek için bir plan hazırlar. Vault 31 sakinleri, Vault 33'e saldırı düzenler ve reaktör yeniden etkinleştirilir.
Onu anladım, sonsuz enerji falan geldi şimdi o nedir? Bir de şeyi anlamadım, bunker 31 de olan olayları vs.

Sonsuz enerji Vault 33'teki nükleer reaktörün yeniden etkinleştirilmesiyle elde edildi. Ne için kullanılacağı bilinemiyor. Reddit'te teoriler vesaire var.

Vault 31'in sakinleri, nükleer savaştan sağ kurtulan az sayıdaki insandan biridir. Sert kurallarla yönetilen Vault 31'in lideri Jonas, Vault 33'teki reaktörü yeniden etkinleştirmek için bir plan hazırlar. Vault 31 sakinleri, Vault 33'e saldırı düzenler ve reaktör yeniden etkinleştirilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sığınak 32'nin olayı ne peki?
Sığınak sakinleri neden birbirini öldürmüş? Kimyasal gaz gibi bir şey mi sebebi?

Hmm anladım.

Onun hakkında net bir cevap yok ama virüs veya kimyasal silah kaynaklı olabilir.
İkisi de olası ama kimyasal silah olma ihtimalini dâha yüksek buluyorum, 31. sığınak tarafından kullanılmış olabilir.
Virüsün sığınak sakinlerinin hepsine bulaşıp etkisini göstererek birbirlerini öldürmeleri dâhâ uzun sürer muhtemelen.