Genel olarak simülasyon severim. Ancak alsam mı ne dersiniz?
Oyun açık dünya hikaye falan o tarz bir şey sanırım.
@Barış

@Barış
Ben bitirdim. Oynanış olarak FPS ama sıkıyor biraz. FPS mekanikleri iyi değil öyle.

Yalnız oyun, günümüzde bile eşine az rastlanılan türde bir RPG oyunu yani. Bu yönden güzel biraz. Oynanır ama oynanışı bariz şekilde çok kötü.

@Barış
Simülasyon ile alakası yok. Zor moda alırsan hayatta kalma simülasyonuna yaklaşıyor ama simülasyon sayılmaz yine de.
FNV bir aksiyon rol yapma oyunu. Yan görevler çeşitliliği, derin diyalog seçenekleri, çok farklı gidilebilecek patikalar ve moral sorgulatıcı seçimlere sahip bir oyun.
Forumda bu oyunu tanımayan nasıl bu kadar insan olabiliyor şaşaırdım açıkçası. Oynamayan ayıp eder.

Xbox'ta PC için Ultimate paketi 58 TL. İlgilenenler bakabilir.

Simülasyon ile alakası yok. Zor moda alırsan hayatta kalma simülasyonuna yaklaşıyor ama simülasyon sayılmaz yine de.
FNV bir aksiyon rol yapma oyunu. Yan görevler çeşitliliği, derin diyalog seçenekleri, çok farklı gidilebilecek patikalar ve moral sorgulatıcı seçimlere sahip bir oyun.
Forumda bu oyunu tanımayan nasıl bu kadar insan olabiliyor şaşaırdım açıkçası. Oynamayan ayıp eder.
Hocam ben genellikle simülasyon oynarım dedim, oyunun simülasyon olmadığını biliyoruz o kadar da değil :)