Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 2 Mayıs 2026 #1 Diziyi yeniden izlemeye başladım oyunu oynayasım geldi, çok hoşuma gitmediği için bırakmıştım zamanında ama yeniden oynamak istiyorum. Hangi sıra ile oynamalıyım oyunları?
Diziyi yeniden izlemeye başladım oyunu oynayasım geldi, çok hoşuma gitmediği için bırakmıştım zamanında ama yeniden oynamak istiyorum. Hangi sıra ile oynamalıyım oyunları?
Çözüm Michael MYERS 2 Mayıs 2026 3'ten önceki oyunlar fazla eski, oynadığından bir şey anlamazsın. Bu şekilde gidebilirsin: Fallout 3 Fallout New Vegas Fallout 4 Fallout 76
3'ten önceki oyunlar fazla eski, oynadığından bir şey anlamazsın. Bu şekilde gidebilirsin: Fallout 3 Fallout New Vegas Fallout 4 Fallout 76
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 2 Mayıs 2026 #2 3'ten önceki oyunlar fazla eski, oynadığından bir şey anlamazsın. Bu şekilde gidebilirsin: Fallout 3 Fallout New Vegas Fallout 4 Fallout 76 Artı 0 Eksi Çözüm
3'ten önceki oyunlar fazla eski, oynadığından bir şey anlamazsın. Bu şekilde gidebilirsin: Fallout 3 Fallout New Vegas Fallout 4 Fallout 76
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.749 Çözümler 9 Beğeniler 2.678 Yer KKTC | Gazimağusa 2 Mayıs 2026 #3 Michael MYERS dedi: 3'ten önceki oyunlar fazla eski, oynadığından bir şey anlamazsın. Bu şekilde gidebilirsin: Fallout 3 Fallout New Vegas. Fallout 4 Fallout 76. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Fallout 1 ve 2 daha çok point and Click tarzı sanırım? Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: 3'ten önceki oyunlar fazla eski, oynadığından bir şey anlamazsın. Bu şekilde gidebilirsin: Fallout 3 Fallout New Vegas. Fallout 4 Fallout 76. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Fallout 1 ve 2 daha çok point and Click tarzı sanırım?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 2 Mayıs 2026 #4 Ethem Efe dedi: Teşekkürler, Fallout 1 ve 2 daha çok point and Click tarzı sanırım? Genişletmek için tıkla... Evet. O dönemin teknolojisi ona el veriyordu. .d Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Teşekkürler, Fallout 1 ve 2 daha çok point and Click tarzı sanırım? Genişletmek için tıkla... Evet. O dönemin teknolojisi ona el veriyordu. .d