truth

Becerikli
YouTube Shorts'lardan bu diziyi keşfettim. Bu dizinin yayınlandığı bir platform var; Disney Plus.

Üyelik almayı düşünüyorum Disney'den.

Normal sitelerden izleyince alt yazı ve dublaj sıkıntısı, takılma ve donma sıkıntısı gibi durumlarla karşılaşmak istemiyorum.

Bu dizi haliyle çok fazla bel altı mizahlara kaçabiliyor. (Youtube Shorts'lardan izlediğim kadarıyla).

Disney, bu dizinin altyazılarına/dublajlarına sansür koymuş mudur?

Sansür koyduğunu görmemiştim yanlış hatırlamıyorsam. Yani küfürleri ya da bel altı şakaları "blip" lendiğini duymadım.

Bu arada dizide 3 ve 4.sezondan sonra TR dublaj yok haberin olsun. @truth,

Yok zaten ben alt yazı tercih ediyorum hep de işin sinir bozucu kısmı Disney, kartımı kabul etmiyor.

Yok zaten ben alt yazı tercih ediyorum hep de işin sinir bozucu kısmı Disney, kartımı kabul etmiyor.

Sanal kart açıp dener misin? Kartın internet harcaması ve limiti var mı? Eğer web sitesinden alıyorsan mobilde uygulamadan dene.
Eğer hâla kabul etmediyse.

Sansür koyduğunu görmemiştim yanlış hatırlamıyorsam. Yani küfürleri ya da bel altı şakaları "blip" lendiğini duymadım.

Bu arada dizide 3 ve 4.sezondan sonra TR dublaj yok haberin olsun. @truth,

12. sezondan 18. sezona kadar dublaj vardı hocam. 19. ve 20. sezonda yine yoktu ama sonraki sezonlarda ve yeni çıkan bölümlerinde türkçe dublaj vardı.

Sanal kart açıp dener misin? Kartın internet harcaması ve limiti var mı? Eğer web sitesinden alıyorsan mobilde uygulamadan dene.
Eğer hâla kabul etmediyse.

Ziraat Bankası'nın Sanal Kartıyla denedim reddetti, Papara'mın fiziksel kartıyla denedim reddetti ve en sonunda Papara'mın hayalet kartıyla denedim kabul etti ne hikmetse :D

12. sezondan 18. sezona kadar dublaj vardı hocam. 19. ve 20. sezonda yine yoktu ama sonraki sezonlarda ve yeni çıkan bölümlerinde Türkçe dublaj vardı.

Yani 3 ya da 4.sezondan sonra Disney'de dublaj seçeneğinde Türkçe görememiştim daha oraya kadar gelemedim bir de :D.Ayrıca nedense nadir dublajlarını sevdiğim diziydi.

Ziraat Bankası'nın sanal kartıyla denedim reddetti, Papara'mın fiziksel kartıyla denedim reddetti ve en sonunda Papara'mın hayalet kartıyla denedim kabul etti ne hikmetse :D

İlginc :D neyse ya almışınız ya başka dizi filmlerede bakarsınız. Sadece family guy izlemeyin :D

Family Guy'ın TV ve disk olarak 2 versiyonu var. Disney Plus TV versiyonunu yayınlıyor küfürler bipli.