necosell Uzman Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 2 4 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Kasaya 3 adet fan aldım. Fanların kablosunda hem Molex hem de 3 pin soket var. Ben Alfais marka 3'lü çoklayıcı ile anakartın SYS fan kısmına takmak istiyorum. Aynı zamanda Molex'i de bağlamalı mıyım? Sadece 3 pin ile bağlarsam ışıkları yanar mı?
Merhaba arkadaşlar, Kasaya 3 adet fan aldım. Fanların kablosunda hem Molex hem de 3 pin soket var. Ben Alfais marka 3'lü çoklayıcı ile anakartın SYS fan kısmına takmak istiyorum. Aynı zamanda Molex'i de bağlamalı mıyım? Sadece 3 pin ile bağlarsam ışıkları yanar mı?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.772 Yer İstanbul 4 Eylül 2024 #2 Molex bağlamanıza gerek yok. Hatta Molex de bağlarsanız sıkıntı olabilir. Sadece tek tip kablo bağlayın.
Molex bağlamanıza gerek yok. Hatta Molex de bağlarsanız sıkıntı olabilir. Sadece tek tip kablo bağlayın.
KS KS necosell Uzman Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 2 4 Eylül 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Molex bağlamanıza gerek yok. Hatta Molex de bağlarsanız sıkıntı olabilir. Sadece tek tip kablo bağlayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Anakartın sys fan soketine çoklayıcı ile 3 fan bağlarsam sorun yaratır mı ? Dosya Ekleri IMG_0841.webp 25,2 KB · Görüntüleme: 43
Recep Baltaş dedi: Molex bağlamanıza gerek yok. Hatta Molex de bağlarsanız sıkıntı olabilir. Sadece tek tip kablo bağlayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Anakartın sys fan soketine çoklayıcı ile 3 fan bağlarsam sorun yaratır mı ?