Çözüldü Fan montaj konumu doğru mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan veltus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 308
  • Etiketler Etiketler
    fan
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

veltus

Uzman
@pawEn

İyi akşamlar hocam en son topladığımız sistemde RAM'leri 32 yaptım ilk günden beri fanlar böyle herhangi sıcaklık durumu yok ama içime kurt düştü. Yük altında işlemci 75 dereceye kadar çıkıyor, onun haricinde ekran kartı buzdolabı 55 derece fanların yönünde herhangi bir problem yok değil mi, egzoz fanla dip dibeler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcak havayı daha hızlı tahliye eder sorun yok. Fakat türbülans yapıp fazla ses yaratmıyor mu?

Doğrudur. Ben de bu şekilde kullanıyorum. Boşta 29-30, yük altında 50 falan görüyor en fazla.

Üfleme yönü yanlış gibi görünüyor.
Hocam sen deyince resimlere tekrar baktım ve evet. Egzoza bakan fan içeri hava üflüyor, niye böyle montaj yaparsın ki?

Günün sonunda 2 fanın da bloğa üflemesi gerekiyor, yazarak anlatmak ölüm gibi.
Aynen doğru montaj bu şekilde olmalı. Arkadaşın montajı epey yanlış aslında. Ben sadece ilk resme bakıp konu başlığına göre mesaj yazdım. Bundan sonra daha dikkatli bakarım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…