6 fan girişi var sanırım bu çoklayıcıda o zaman 7 fanın 1'ini egzoz fanı olarak ayrı şekilde anakarta diğer fanları ise çoklayıcı ile tek bir CHA_FAN'a mı bağlamalıyım? Aklımda ki bir başka soru da şu olacak 6 adet kasa fanını bu çoklayıcıya bağladığım zaman anakartta tek fan yuvasına takacağım değil mi? Bu halde fanlarda performans düşüşü olmaycak mı 6 fan anakarta tek girişte?

2 SATA güç girişi var kontrolcünün tek SATA gücü olsa belki performans kaybı olurdu ama bunda olmaz ayrıca anakarttan güç almayacak sadece anakarttan kontrol etmek için kullanacaksın. Ayrıca kelebek yapısı gibi kablolar varsa iç içe geçiyorsa kontrolcü yeterli olabilir. Olmadı egzoz fanını dediğin gibi bağlayabilirsin günün sonunda hepsinin rgb sini anakartın uygulamasından kontrol edeceksin zaten .

2 SATA güç girişi var kontrolcünün tek SATA gücü olsa belki performans kaybı olurdu ama bunda olmaz ayrıca anakarttan güç almayacak sadece anakarttan kontrol etmek için kullanacaksın. Ayrıca kelebek yapısı gibi kablolar varsa iç içe geçiyorsa kontrolcü yeterli olabilir. Olmadı egzoz fanını dediğin gibi bağlayabilirsin günün sonunda hepsinin rgb sini anakartın uygulamasından kontrol edeceksin zaten .

Tamamdır teşekkürler

2 SATA güç girişi var kontrolcünün tek SATA gücü olsa belki performans kaybı olurdu ama bunda olmaz ayrıca anakarttan güç almayacak sadece anakarttan kontrol etmek için kullanacaksın. Ayrıca kelebek yapısı gibi kablolar varsa iç içe geçiyorsa kontrolcü yeterli olabilir. Olmadı egzoz fanını dediğin gibi bağlayabilirsin günün sonunda hepsinin RGB'sini anakartın uygulamasından kontrol edeceksin zaten.

Hocam peki şu ürün hakkında ne düşünürsünüz?

Son düzenleme:
ASUS da 2 SATA güç girişi olduğu ona daha sıcak bakıyorum. Marka olarak ID-Cooling de üzmez diye düşünüyorum ama tüm fan slotlarını doldurunca performansda kayıp olur mu deneyimlemek lazım. Bazen hepsini doldurunca RGB'ler düşük FPS gibi oluyor fanlar yavaş dönüyor gibi şikayetler oluyor ama markasız ürünlerde. Bunda olur mu bilemiyorum.