Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Star Wars'ı ömrüm boyunca hiç izlemedim. İlgi duymadım ama şu cihazın tasarımı o kadar çok hoşuma gitmişti ki bulabilmek için elimden geleni yapmıştım. (Başarısız kalmıştım :D)

Neden bilmiyorum ama aşağıdaki HP Star Wars Special Edition gibi cihazlar üretilmeye devam edilmedi. (Ya da benim haberim yok.)

Mesela Riot Games ile bir üretici iş birliği yapıp Skye kaplamalı bir bilgisayar üretse sanırım almak için boş boş çabalarım :D
He bir de Linux desteğini getirseler ya şu oyunun? (Riot Games'in bu konudaki açıklaması)

Eki Görüntüle 142914

1745391696468.webp

Şu tasarımın güzelliğine bak beee! Ama günümüzde artık özellikleri tatmin edici değil...

Dosya Ekleri

• 1745391906854.webp
    1745391906854.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Star Wars'ı ömrüm boyunca hiç izlemedim. İlgi duymadım ama şu cihazın tasarımı o kadar çok hoşuma gitmişti ki bulabilmek için elimden geleni yapmıştım. ( Başarısız kalmıştım :D )

Neden bilmiyorum ama aşağıdaki HP Star Wars Special Edition gibi cihazlar üretilmeye devam edilmedi. (Ya da benim haberim yok.)

Mesela Riot Games ile bir üretici iş birliği yapıp Skye kaplamalı bir bilgisayar üretse sanırım almak için boş boş çabalarım :D
He bir de Linux desteğini getirseler ya şu oyunun? (Riot Games'in bu konudaki açıklaması)

Eki Görüntüle 142914

Eki Görüntüle 142920

Şu tasarımın güzelliğine bak beee! Ama günümüzde artık özellikleri tatmin edici değil...
Satıyorsa yaparlar satmıyorsa yapmazlar. Şu sıralar trendler aşırı hızlı geçip gittiğinden bir daha asla böyle şeylerin yapılmayacağını düşünüyorum. Örnek Squid Games ve Stranger Things gibi diziler. Patladılar ama şu an öyle eskisi gibi adına her gün fan sayfaları açılmıyor. Bunun aksine eskiden olan yapımlar zaten kaliteli yapımların sayısı az olduğundan hep popülerdi. Durum bu. Belki One Piece gibi 20 sene süren en az bir 5 senesi daha olan yapımlara uygulanabilir.

Star Wars'ı ömrüm boyunca hiç izlemedim. İlgi duymadım ama şu cihazın tasarımı o kadar çok hoşuma gitmişti ki bulabilmek için elimden geleni yapmıştım. (Başarısız kalmıştım :D)

Eki Görüntüle 142914

Eki Görüntüle 142920

Lol darkin temalı falan olsa ve paramın olduğu bir evrende olsak yapışırım mesela.

Son düzenleme: