Fan yapımı Windows 7 Ultra satışa çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zeki adam. İnsanımızın nostaljiyi ne kadar çok sevdiğini, eski lezzetlere ne kadar takıntılı olduklarını biliyor. Para kırmış mı bari?

Sürekli item satışta farklı hesaplardan ilanlar açıyor. Belli ki satıyor bir şeyler.

Hocam satılan yeri müşteri hizmetlerini aradım şikayet ettim kapattılar ama isterseniz alırken videolu kanıt da almıştım onu atabilirim.

Microsoft community linki var yukarıda inceleme ile birlikte atın.

Nasıl satıyor birader? Microsoft öyle bir dava açar ki, bir daha iki yakası bir araya gelemez.

(Fikir ve sanat eserleri kanunu) fsek madde 68'ya aykırıdır (kanun numarası: 5846) ve 2 kişi aldık 1I ben forum aldım videolu kanıt var bende alırken editleyip göndereyim isterseniz.

(Fikir ve sanat eserleri kanunu) fsek madde 68'ya aykırıdır (kanun numarası: 5846) ve 2 kişi aldık 1I ben forum aldım videolu kanıt var bende alırken editleyip göndereyim isterseniz.

Saf hali iyidir edit yapmayın. En sonunda kendi rızam ile gidip satın alacağım şikayet edeceğim.

Microsoft yazmış ABD dışı ülkeler için kendi kanunları geçerli. bu kanunlar geçerli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…