Gocumanadam

Uzman

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    85,2 KB · Görüntüleme: 63
Hayır bir şey olmaz. Şase yapma ihtimali imkansıza yakın.

Hocam kasanın önünde 3 adet fan var ve kasanın kendi 3'lü çoklayacısına takılılar oda direk tek giriş olarak anakarttaki SYS fana takılı. SYS fana takılı olan kasanın önündeki 3 fanı çoklayan kabloyu egzoz fanın çoklayıcısına bağlayıp direk egzoz fanı anakartta SYS fana bağlasam nasıl olur? Bu şekilde boştada kalmamıs oluyor egzoz fanın çoklayıcısı?

Hocam kasanın önünde 3 adet fan var ve kasanın kendi 3'lü çoklayacısına takılı oda direk tek giriş olarak anakarttaki SYS fana takılı. SYS fana takılılar olan kasanın önündeki 3 fanı çoklayan kabloyu egzoz fanın çoklayıcısına bağlayıp direk egzoz fanı anakartta SYS fana bağlasam nasıl olur? Bu şekilde boştada kalmamıs oluyor egzoz fanın çoklayıcısı?
Bence sorun olmaz ama aynı tip fanlarsa bağla kontrol ederken ona göre devir ayarı yapman kolay olur.

Bence sorun olmaz ama aynı tip fanlarsa bağla kontrol ederken ona göre devir ayarı yapman kolay olur.

Kasa NZXT fanlarda aynı marka egzoz fan Artics. Yani öndeki 3 fanın çoklayıcısını egzoz fanın çoklayıcısı ile birleştirip anakarttaki tek SYS girişinden 4 fan kontrol etmek istiyorum. Bu şekilde boştada durmamış olacak egzozun çoklayıcısı ama emin olamadım herhangi bir sorun vs olur mu diye.

Kasa NZXT fanlarda aynı marka egzoz fan Artics. Yani öndeki 3 fanın çoklayıcısını egzoz fanın çoklayıcısı ile birleştirip anakarttaki tek SYS girişinden 4 fan kontrol etmek istiyorum. Bu şekilde boştada durmamış olacak egzozun çoklayıcısı ama emin olamadım herhangi bir sorun vs olur mu diye.
Bir şey olmaz.