swinxy

Çalışkan
PC'nin güç tuşuna basıyorum fakat görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor, kasa ışıkları var fakat ekipmanlarda ışık yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem:
  • Ryzen 5 7600X
  • 1 TB SSD
  • RTX 3060 Ti
  • 32 GB RAM (2x16)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pinlerden dolayı olduğunu söyledi. Aynı anakartı alıp her şey dahil 10.000tlye takabileceğini söyledi.

Pinlerden dolayı olduğunu söyledi. Aynı anakartı alıp her şey dahil 10.000tlye takabileceğini söyledi.

Ayrıca bütçeyi fazla aşmayacak şekilde Anakart önerine açığım. 4000-5000 civarı.

Son düzenleme:
Pinlerden dolayı olduğunu söyledi. Aynı anakartı alıp her şey dahil 10.000TL'ye takabileceğini söyledi.

Ayrıca bütçeyi fazla aşmayacak şekilde anakart önerine açığım. 4000-5000 civarı.

Aynı anakartı alıp 10 bine mi takacakmış? Ulan ben benim tüm sistemi 13K ya almıştım ne 10 bini? Yeni çıkmış daha piyasaya sürülmemiş anakart mı takacakmış? Herhangi bir bilgisayarcı 100 liraya falan halleder o işi. O adam dost most değil.

Aynı anakartı alıp 10 bine mi takacakmış? Ulan ben benim tüm sistemi 13K ya almıştım ne 10 bini? Yeni çıkmış daha piyasaya sürülmemiş anakart mı takacakmış? Herhangi bir bilgisayarcı 100 liraya falan halleder o işi. O adam dost most değil.
Hocam bu pinlerin hiç mi düzeltilmesi mümkün değil kötü de gözükmüyor 3-4 tane var sadece.

Hocam bu pinlerin hiç mi düzeltilmesi mümkün değil kötü de gözükmüyor 3-4 tane var sadece.
Bu arada Bilgisayarım bazen güç verdigimde açılmıyordu. 3-4 kere reset atınca açılıyordu. Sorun kesin anakartta mı?

Bu arada bilgisayarım bazen güç verdigimde açılmıyordu. 3-4 kere reset atınca açılıyordu. Sorun kesin anakartta mı?

Hayır hocam pin gittiyse imkansız. PC'ye güç verip zorlamayın, pinlerde bir sıkıntı var mı yamuk mu kendiniz kontrol edin.

Dosya Ekleri

• IMG_20251113_200728.webp
    IMG_20251113_200728.webp
    4,2 MB · Görüntüleme: 24