Detaylar
Kim cevapladı?PC'nin güç tuşuna basıyorum fakat görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor, kasa ışıkları var fakat ekipmanlarda ışık yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem:
- Ryzen 5 7600X.
- 1 TB SSD.
- RTX 3060 Ti.
- 32 GB RAM (2x16)
HDMI kablosunu ekran kartına tak.
PC'nin güç tuşuna basıyorum fakat görüntü gelmiyor. Fanlar dönüyor, kasa ışıkları var fakat ekipmanlarda ışık yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem:
- Ryzen 5 7600X.
- 1 TB SSD.
- RTX 3060 Ti.
- 32 GB RAM (2x16)
RAM'leri çıkartın sari yerini silgiyle silip farkli sokete takin ekran kartını kablosunu kontrol edin anakarttan olani diyorum arka tarafta HDMI demiyorum.
Ekran kartına takılı.
Güç kablosundan bahsediyorsunuz sanırım. Çok fazla denedim. Bir sonuç yok.RAM'leri çıkartın sari yerini silgiyle silip farkli sokete takin ekran kartını kablosunu kontrol edin anakarttan olani diyorum arka tarafta HDMI demiyorum.
Ekran kartına takılı.
Güç kablosundan bahsediyorsunuz sanırım. Çok fazla denedim. Bir sonuç yok.
Güç kablosundaki 4/6 kabloyu ekran kartına taktınız mı? Bir video veya fotoğraf atar mısınız kasa içi olarak? Video olursa daha iyi olur her yeri gösterin.
Ekran kartına takılı.
Güç kablosundan bahsediyorsunuz sanırım. Çok fazla denedim. Bir sonuç yok.
O zaman bütün kablolarini çıkartın anakarta bağlı olan her şeyi sonra geri takin işlemciyi çıkartıp takin eğer sokette bir pin bozuk olursa bu hatayi verebilir.
Video gönderilmiyor hocam fakat fotoğraf deneyeyim.Güç kablosundaki 4/6 kabloyu ekran kartına taktınız mı? Bir video veya fotoğraf atar mısınız kasa içi olarak? Video olursa daha iyi olur her yeri gösterin.
Onu da denedim sonuç yok.O zaman bütün kablolarini çıkartın anakarta bağlı olan her şeyi sonra geri takin işlemciyi çıkartıp takin eğer sokette bir pin bozuk olursa bu hatayi verebilir.
Dosya Ekleri
Video gönderilmiyor hocam fakat fotoğraf deneyeyim.
Onu da denedim sonuç yok.
Bu daha çok RAM'le alakalı bir tanesini deneyin iki sokette görüntü gelmezse diğerini deneyiniz.
Video gönderilmiyor hocam fakat fotoğraf deneyeyim.
Onu da denedim sonuç yok.
Anakarttaki pinler yamulmuş olabilir, dikkatli kontrol edin.
Video atmak için streamable kullanın.
Onu da denedim sonuç aynı.Bu daha çok RAM'le alakalı bir tanesini deneyin iki sokette görüntü gelmezse diğerini deneyiniz.