Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bilgisayarımdan ses çıkıyor. 1 yıldır belki fazla. Ben temizliği ve macunu yaptırdım, halen devam ediyor. Fanları tek tek durdurduğumda ise hâlâ devam ediyor. Bu seslerin sebebi nedir?
Tiz veya cekirgeye benzer bir ses cikiyorsa Cw'dir, üstteki videodaki gibi bir ses ise HDD'den geliyordur.
Bilgisayarımdan ses çıkıyor. 1 yıldır belki fazla. Ben temizliği ve macunu yaptırdım, halen devam ediyor. Fanları tek tek durdurduğumda ise hâlâ devam ediyor. Bu seslerin sebebi nedir?
Tiz veya cekirgeye benzer bir ses cikiyorsa Cw'dir, üstteki videodaki gibi bir ses ise HDD'den geliyordur.
Son düzenleyen: Moderatör:
ZezaiX
Uzman
Evet üstteki sese çok benziyor ama HDD yok ama Cw olduğuna sanmıyorum olabilir de eve dönüşümde ses kaydı buraya atarım o zaman çözümü bulabilirizTiz veya cekirgeye benzer bir ses cikiyorsa Cw'dir, üstteki videodaki gibi bir ses ise HDD'den geliyordur.
Merhaba internetten buldum, dediğin gibi cw den sanırım, nasıl temizleyebilirim, nasıl kurtulabilirim?Tiz veya cekirgeye benzer bir ses cikiyorsa Cw'dir, üstteki videodaki gibi bir ses ise HDD'den geliyordur.
Evet üstteki sese çok benziyor ama HDD yok ama Cw olduğuna sanmıyorum olabilir de eve dönüşümde ses kaydı buraya atarım o zaman çözümü bulabiliriz
Merhaba internetten buldum dediğin gibi cwden sanırım nasıl temixleyebilşrim nasıl kurtulabilirim?
Merhaba, Coil Whine herhangi bir soruna neden olmaz. Bu sesi gidermek kolay değildir. Bu videoya göz atabilirsiniz fakat böyle bir şeye kalkışmanızı önermem.Merhaba, internetten buldum dediğin gibi. CW'den nasıl kurtulabilirim?
Coil Whine, şu an veya gelecekte herhangi bir soruna sebep olmaz. İsterseniz firmanızla iletişime geçerek PSU'nun değişimini isteyebilirsiniz ancak genellikle bu tür talepler kabul edilmez. Eğer sesten rahatsız değilseniz, önemsemeyin.
ZezaiX
Uzman
Merhaba, Coil Whine herhangi bir soruna neden olmaz. Bu sesi gidermek kolay değildir. Bu videoya göz atabilirsiniz fakat böyle bir şeye kalkışmanızı önermem.
Coil Whine, şu an veya gelecekte herhangi bir soruna sebep olmaz. İsterseniz firmanızla iletişime geçerek PSU'nun değişimini isteyebilirsiniz ancak genellikle bu tür talepler kabul edilmez. Eğer sesten rahatsız değilseniz, önemsemeyin.
Çok teşekkür ederim yardımınız için bakacam duruma
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-