eg0

Uzman
Merhaba, Switch 2 ve PC için gamepad almak istiyorum ve FPS oyunları oynamıyorum. Aklımda iki model var:

Cyclone II -

EOS Pro II

PS5 kontrolcüm var fakat PC de oyunlar DualSense'i çok fazla desteklemediği için PC de Xbox kolu olarak kullanılan bir kol almak istiyorum. BIGBIG WON Blitz 2 modeline de baktım fakat istediğim gibi değildi. Bu iki kontrolcü arasından hangisi benim kullanımıma daha uygun olur sizce? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Afterbyte hocam Cyclone 2 ile göz ardı edilmeyecek sorunlar yaşamıştı.

EOS Pro II S'in stickleri düzgün kalibre edilmemiş stickler, hareket eğrisi tam düzgün değil. Game tech talk kanalının incelemesine bakabilirsiniz.

@Afterbyte hocam Cyclone 2 ile göz ardı edilmeyecek sorunlar yaşamıştı.

Ben de aynı kontrolcüyü kullanıyorum. Yaşadığım tek sorun RGB sorunu. Onun dışındaki hiç bir sorunu yaşamadım.

Alternatif olarak bunu önerebilirim.

EOS Pro II S'in stickleri düzgün kalibre edilmemiş stickler, hareket eğrisi tam düzgün değil. Game tech talk kanalının incelemesine bakabilirsiniz.
Hocam çok bir sorun olduğunu söylemiyor videoda FPS oyuncuları için olabilir fakat benim için bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

EOS Pro II S alacağım, hem fiyatı biraz daha düşük hem de görünüş olarak daha çok hoşuma gitti. Cyclone 2 de sorun yaşayanlar olduğu için almayı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Hocam çok bir sorun olduğunu söylemiyor videoda FPS oyuncuları için olabilir fakat benim için bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

EOS Pro II s alacağım, hem fiyatı biraz daha düşük hem de görünüş olarak daha çok hoşuma gitti. Cyclon'e 2 de sorun yaşayanlar olduğu için almayı düşünmüyorum.

Aldıktan sonra test edip deneyimlerinizi de yazar mısınız hocam? YT üzerinde test videoları mevcut.

Aldıktan sonra test edip deneyimlerinizi de yazar mısınız hocam? YT üzerinde test videoları mevcut.
Hocam Zelda, Doom Eternal, Sekiro, Witcher 3 ve Detroit Become Human oyunlarında kullandım gamepadi ve genel olarak memnunum. Gamepad Tester sitesinden test ettiğim kadarıyla sticklerde biraz bir ölü bölge var fakat test ettiğim oyunlarda bana bir sorun yaşatmadı. Doom Eternal da ise stickler inanılmaz isabetli değildi Cyclone 2 eminim daha iyidir bu konuda EOS Pro 2'den fakat FPS oyunu genellikle oynamıyorum, oynarsam da DualSense kontrolcümü kullanacağım için benim için güzel bir gamepad. Cyclone 2'yi de deneyimlemek istiyorum fakat almalı mıyım emin değilim. Cyclone 2 için dünyanın en iyi gamepadi falan deniyor çünkü. Arada çok fark var mıdır hocam? Çok fark yoksa almayı düşünmüyorum.

Hocam ne kadar zamandır kullanıyorsunuz Cyclone 2'yi? Bir sorun yaşadınız mı acaba?

Son düzenleme:
Hocam Zelda, Doom Eternal, Sekiro, Witcher 3 ve Detroit Become Human oyunlarında kullandım gamepadi ve genel olarak memnunum. Gamepad Tester sitesinden test ettiğim kadarıyla sticklerde biraz bir ölü bölge var fakat test ettiğim oyunlarda bana bir sorun yaşatmadı. Doom Eternal da ise stickler inanılmaz isabetli değildi Cyclon'e 2 eminim daha iyidir bu konuda EOS Pro 2'den fakat FPS oyunu genellikle oynamıyorum, oynarsam da DualSense kontrolcümü kullanacağım için benim için güzel bir gamepad. Cyclon'e 2'yi de deneyimlemek istiyorum fakat alınır mı? Emin değilim. Cyclon'e 2 için dünyanın en iyi gamepadi falan deniyor çünkü. Arada çok fark var mıdır hocam? Çok fark yoksa almayı düşünmüyorum.

Hocam ne kadar zamandır kullanıyorsunuz Cyclon'e 2'yi? Bir sorun yaşadınız mı acaba?

Hocam sorun olmayan bir şey için siteden bir değişim aldım. Şarj standımın manyetiği çalışmadı sadece ve yeni ürün gönderdiler. Haricinde bir sorunum olmadı. 2 aydır kullanıyorum o ürünü de neredeyse. Muazzam bir kol, hiç sıkıntısını görmedim. Aim konusu sizi rahatsız etmiyorsa ama Cyclon'e 2'ye çok gerek yok. Şarj standı ve daha iyi stickler farkı. Aynı zamanda PC uygulamasıyla da fark atıyor. Size kalmış tamamen seçim