bugracim

Uzman
Merhaba. 2-3 gün önce öneriler üzerine Fantech EOS Pro gamepad satın aldım. Herhangi bir sorunu yok, RGB'sini ayarlayabiliyorum, kısabiliyorum ama tamamen kapatamıyorum. İzlediğim videolarda ve okuduğum konularda LB RB'ye basılı tutunca kapanması gerektiği yazıyor. Ancak bende kapanmıyor. Update yapmak istediğim zaman ise talimatlara harfiyen uymama rağmen Update tuşu aktifleşmiyor. Daha önce böyle sıkıntılar yaşayan ya da çözümünü paylaşacak olan varsa sevinirim.

Merhaba. 2-3 gün önce öneriler üzerine Fantech EOS Pro gamepad satın aldım. Herhangi bir sorunu yok, RGB'sini ayarlayabiliyorum, kısabiliyorum ama tamamen kapatamıyorum. İzlediğim videolarda ve okuduğum konularda LB RB'ye basılı tutunca kapanması gerektiği yazıyor. Ancak bende kapanmıyor. Update yapmak istediğim zaman ise talimatlara harfiyen uymama rağmen Update tuşu aktifleşmiyor. Daha önce böyle sıkıntılar yaşayan ya da çözümünü paylaşacak olan varsa sevinirim.

Hocam selam. Sorunu çözdünüz mü? Gamepad'den memnun musunuz?

Merhaba. 2-3 gün önce öneriler üzerine fantech EOS Pro gamepad satın aldım. Herhangi bir sorunu yok, RGB'sini ayarlayabiliyorum, kısabiliyorum ama tamamen kapatamıyorum. İzlediğim videolarda ve okuduğum konularda LB RB'ye basılı tutunca kapanması gerektiği yazıyor. Ancak bende kapanmıyor. Update yapmak istediğim zaman ise talimatlara harfiyen uymama rağmen Update tuşu aktifleşmiyor. Daha önce böyle sıkıntılar yaşayan ya da çözümünü paylaşacak olan varsa sevinirim.

Aynı gamepade sahibim ışıklar ortada bulunan üzerinde uzun eksi ve artı bulunan tuşa ile kontrol ediliyor eksi tuşuna bastıktan sonra aşağı yön tuşuna basarsanız ışık seviyesini kısar yukarı yön tuşuna basarsanız artırısınız artı tuşuna bastıktan sonra da sol yön tuşuna basarsanız da renk modları değişir sabit renk veya wave gibi. Update konusuna gelirsek ben talimatları harfiyen yaptığımda Update tuşu aktifleşti ve işlem gerçekleşti. Ayrıca benim de az önce öğrendiğim bir bilgiyi de paylaşayım her ne kadar oyunlarda Xbox kolu olarak da gözükse kullanırken eminim fark etmişsinizdir cihaz bazı oyunlarda karakteri sol analog tuşu yerine yön tuşları ile kontrol ediyorsunuz eğer fantech logolu tuşun sağındaki çapraz duran tuşa 2 defa hızlı bir şekilde basarsanız sol analog tuşu ve yön tuşları yer değiştiriyor.