Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Heisenberg
Yetkin
Glorious Model D 2 Pro mu bu mu? Biri ergo biri simetrik biliyorum ama teknik açıdan soruyorum.
Helox
Üstün
Konu ile alakalı hiç bilgim yokGlorious Model D 2 Pro mu bu mu? Biri ergo biri simetrik biliyorum ama teknik açıdan soruyorum.
pawEn
Üstün
Helox
Üstün
Satıcı neredeyse her sitede var. Trendyol, Hepsiburada, PttAVM ve N11. Hepsinden de olumlu yorum almış.
SF26
Üstün
Çoğu yerde olumlu dönüt almış.
Bu arada İyzico ve Parolapara'nın ilk alışveriş indirimlerine ek SWAR koduyla Wraith'te çok daha ucuza gelir, hem de yetkili satıcı olduğu için daha güvenilir.
Teknik özelliklerde XD3V3 içinden 60 kere geçer o modelin.Glorious Model D 2 Pro mu bu mu? Biri ergo biri simetrik biliyorum ama teknik açıdan soruyorum.
Helox
Üstün
Çoğu yerde olumlu dönüt almış.
Bu arada Iyzico ve Parolapara'nın ilk alışveriş indirimlerine ek swar koduyla Wraith'te çok daha ucuza gelir, hem de yetkili satıcı olduğu için daha güvenilir.
Iyzico bakiyesi geri çekilmediği için kalıyor öyle. Çoğu yerde de geçmiyor. O yüzden orayı kullanmayı tercih etmedim.
Son düzenleme:
hereticloner
Uzman
Iyzico bakiyesi geri çekilmediği için kalıyor öyle. Çoğu yerde de geçmiyor. O yüzden orayı kullanmayı tercih etmedim.
Iyzico nakit çekilebiliyor.
Helox
Üstün
Hediye parayı çekemiyorsun.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
İstanbulkart yöntemi vardı, kaldırılar mı onu?