KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.108 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.425 Yer Tensura 17 Haziran 2025 #11 Boşlukta Düşünen Adam dedi: İstanbulkart yöntemi vardı, kaldırılar mı onu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum da uğraşmaya değmez bence.
Boşlukta Düşünen Adam dedi: İstanbulkart yöntemi vardı, kaldırılar mı onu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum da uğraşmaya değmez bence.
alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 17 Haziran 2025 #12 Bu mouse'yi kullanıyorum şarjı dışında memnunum. Şarjı bazen 2-3 günde bitiyor bazen'de 1 hafta'ya kadar dayanıyor anlamadım.
Bu mouse'yi kullanıyorum şarjı dışında memnunum. Şarjı bazen 2-3 günde bitiyor bazen'de 1 hafta'ya kadar dayanıyor anlamadım.
H hereticloner Uzman Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 28 Beğeniler 16 20 Haziran 2025 #13 Helox dedi: Hediye parayı çekemiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bakiyeyi Izico geçen bir yerde denemeye çalıştığımda hata veriyor ve alamıyordum, sonra bir baktım 500 TL çekilebilir oldu ve çektim. Nasıl oldu bilmiyorum tabii. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2025
Helox dedi: Hediye parayı çekemiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bakiyeyi Izico geçen bir yerde denemeye çalıştığımda hata veriyor ve alamıyordum, sonra bir baktım 500 TL çekilebilir oldu ve çektim. Nasıl oldu bilmiyorum tabii.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.108 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.425 Yer Tensura 20 Haziran 2025 #14 Fare elime ulaştı, kutuda olması gereken her şey var ve farede sıkıntı yok. Satıcı güvenilir. Bu arada satıcı kargo firması olarak Yurtiçi Kargo'yla gönderdi, 1 günde elime ulaştı. Son düzenleme: 20 Haziran 2025
Fare elime ulaştı, kutuda olması gereken her şey var ve farede sıkıntı yok. Satıcı güvenilir. Bu arada satıcı kargo firması olarak Yurtiçi Kargo'yla gönderdi, 1 günde elime ulaştı.
Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 27 Temmuz 2025 #15 Helox dedi: Fare elime ulaştı, kutuda olması gereken her şey var ve farede sıkıntı yok. Satıcı güvenilir. Bu arada satıcı kargo firması olarak Yurtiçi Kargo'yla gönderdi, 1 günde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam? Şarj ne kadar gidiyor?
Helox dedi: Fare elime ulaştı, kutuda olması gereken her şey var ve farede sıkıntı yok. Satıcı güvenilir. Bu arada satıcı kargo firması olarak Yurtiçi Kargo'yla gönderdi, 1 günde elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Memnun musunuz hocam? Şarj ne kadar gidiyor?
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.108 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.425 Yer Tensura 27 Temmuz 2025 #16 Pabola dedi: Memnun musunuz hocam? Şarj ne kadar gidiyor? Genişletmek için tıkla... Şarjı 2 gün falan gidiyor, ben sürekli kullanıyorum o yüzden bu kadar gidiyor olabilir. Benim elime tam oturdu tutuş şeklime de uyuyor.
Pabola dedi: Memnun musunuz hocam? Şarj ne kadar gidiyor? Genişletmek için tıkla... Şarjı 2 gün falan gidiyor, ben sürekli kullanıyorum o yüzden bu kadar gidiyor olabilir. Benim elime tam oturdu tutuş şeklime de uyuyor.
Pabola Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 476 Çözümler 1 Beğeniler 112 27 Temmuz 2025 #17 Helox dedi: Şarjı 2 gün falan gidiyor, ben sürekli kullanıyorum o yüzden bu kadar gidiyor olabilir. Benim elime tam oturdu tutuş şeklime de uyuyor. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekliniz nedir? Bir de ne sürede şarj oluyor?
Helox dedi: Şarjı 2 gün falan gidiyor, ben sürekli kullanıyorum o yüzden bu kadar gidiyor olabilir. Benim elime tam oturdu tutuş şeklime de uyuyor. Genişletmek için tıkla... Tutuş şekliniz nedir? Bir de ne sürede şarj oluyor?
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.108 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.425 Yer Tensura 27 Temmuz 2025 #18 Pabola dedi: Tutuş şekliniz nedir? Bir de ne sürede şarj oluyor? Genişletmek için tıkla... Bazen claw bazen palm tutuyorum, bazen ise ikisinin birleşimi oluyor. 2 saatte falan tamamen şarj oluyor.
Pabola dedi: Tutuş şekliniz nedir? Bir de ne sürede şarj oluyor? Genişletmek için tıkla... Bazen claw bazen palm tutuyorum, bazen ise ikisinin birleşimi oluyor. 2 saatte falan tamamen şarj oluyor.